un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Here we go again

9 Oct 2007  ·

Uncategorized  ·

3 comentarii

A început al treilea semestru al masteratului. Ultimul semestru de şcoală din viaţa mea, pentru că oricât de tentant ar fi să fac un doctorat numai ca să mă pot recomanda cu “doctorul Radu”, n-aş mai rezista nici măcar la o altă săptămână de cursuri în plus.

Ziua de azi a fost criminală. Trei ore pline de matematică bizară, din care nu s-a înţeles nimic, pentru că profesorul presupunea că noi ştim deja ceea ce explică el. Şi explică este mult spus, până la sfârşit nu cred că a înţeles nimeni nici măcar care a fost subiectul cursului şi despre ce s-a vorbit. O groază de divagaţii şi paranteze inutile.

M-am dezobişnuit de vorbă lungă şi stat de pomană în bancă, fără să fac nimic. Iar acum am stat 3 ore având în cap doar două gânduri: primul, că am dat şi bani ca să fiu acolo (şi îmi venea să iau o tastatură de pe masă şi să mi-o sparg în cap), al doilea, că nu mai vin la acest curs decât la examen. Toţi profesorii vorbesc despre cât de bun este învăţământul din alte ţări pentru că studenţii sunt mai muncitori, mai interesaţi de a învăţa ceva util, dar mulţi nu văd că de la ei pornesc problemele.

    3 comentarii

  1. ha ha ha…Ase RULEZ….te-au zapacit aia la Cibe:))=))…da io ca am stat 4 ani ?
    Curiozitate: ce matematici ?

      (Citează)

  2. cumva s’a vorbit despre trigonometria kebabului ?

      (Citează)

  3. Chestii relativ simple, de statistica si probabilitati. Dar eu le-am mai facut la cel putin 4 materii la Electronica si niciodata n-am simtit ca sunt cu adevarat utile, ci doar niste formule pe care le aplici ca sa faci problema la examen. Si le-am mai facut inca o data tot la masterat, semestrul trecut. Dar proful de ieri habar nu are sa explice nimic, e o invalmaseala totala de idei din care nu iese nimic.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus