un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 8 iulie 2024

8 Jul 2024  ·

ȘTIRI  ·

2 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

Pe lângă: O treime din Hala Ford va deveni food court.

  2 comentarii

 1. 1. Nu-mi fac probleme. Cunoscand militienii, sint absolut sigur ca in afara de stat pititi cu radarul in boscheti nu sint in stare sa faca altceva. Asa ca stati linistiti.
  P.S si se mai pricep la ceva, respectiv la actiunea de sambata seara de pe centrul vechi, cand e si televiziunea prezenta.

    (Citează)

 2. Eu speram ca fac toata hala aia. 3600mp nu-i chiar asa mult…

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus