un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Câte bannere electorale poți pune pe un site? Pe toate, dovedește un site din Buzău

7 Jun 2024  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Mi-a arătat un prieten din Buzău un site local, campusbuzau.ro. Oamenii au fost activi de alegeri, au avut echipă bună de vânzări, au vândut bannere electorale tuturor partidelor și candidaților așa că… a trebuit să le pună pe toate pe site. Și le-au pus.

Primul ecran arată așa:

Dar n-au intrat toate bannerele în primul ecran, mai urmează câteva și după cele de mai sus. De fapt arată cam așa situația până ajungi la zona de content, sunt 9 bannere în total de la PSD, PNL, Forța Dreptei, AUR, Dreapta Unită și un candidat independent:

Iar sidebar-ul este foarte lung (asta este o imagine de 10.000 pixeli, apropo, și vreo 700 kB):

Sunt 18 reclame politice în sidebar. Între ele s-a intercalat și una la Mere, supermarketul prețurilor mici. Undeva jos mai sunt câteva articole și reclame normale pe lateral, precum inscripționare bijuterii, abatorul de la intrarea din Gălbinași și livrare de apă la domiciliu.

Situația este aceeași și în articole, nu doar în homepage. 9 bannere sus, sidebar lung, iar asta cu Adblock activat. Bannerele sunt puse manual acolo, cu imaginea hostată în site, nu printr-un adserver uzual.

Nice!

  5 comentarii

 1. Fomică

    (Citează)

 2. Vezi si aici https://turdanews.net/. sa le facem trafic :))

    (Citează)

 3. Radu: campusbuzau.ro

  Cifra de afaceri de 113.214 euro pe 2023 probabil pe 2024 va fi mai mare ca astia incaseaza de la partide in perioada asta…

    (Citează)

 4. Băieți isteți, le iau banii la toți. Și sînt și imparțiali ca jurnaliști…

    (Citează)

 5. Au luat de la toți, să nu fie acuzați că ar ține partea cuiva

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus