un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Articole interesante de citit astăzi – 9 iunie 2024

9 Jun 2024  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Discursul lui Biden la 80 de ani de la D-Day. “My fellow Americans, I refuse to believe, I simply refuse to believe that America’s greatness is a thing of the past.” Fotografii de la comemorările de acolo.

10 lucruri mai puțin știute despre D-Day. Iată unul: “Of the 156,000 men who landed in France on 6 June, 73,000 were American, and 83,000 British or Canadian. The Commonwealth naval contingent was twice that of the Americans.”

Xylitolul, un îndulcitor, ar putea crește riscul de boli cardiace și atac de cord. Asta zic niște studii recente.

Un chinez a descoperit că o cascadă celebră din China, cea mai înaltă din țară, era alimentată cu o țeavă de apă trasă până în vârf.

25 de fotografii semnificative ale vremurilor moderne. Nu știam destul de multe dintre ele, precum cele ale fetelor din Japonia sau Cambodgia.

Fotografii cu Manhattan-ul în anii 1970. Făcute la cererea EPA, arată cum transformă mediul urban natura.

Anti-concepționale pentru bărbați au succes într-un test clinic. Este de fapt un gel și se aplică viguros… între umeri.

MrBeast devine cel mai urmărit youtuber. Câștigă 600-700 de milioane de dolari pe an.

Premiile de la Food Photographer of the Year. Premii și de la Comedy Pet Awards.

12 locuri suprarealiste în Spania.

Un restaurant care arată bine în București. Spălători de geamuri atârnă necontrolat de o clădire emblematică din Beijing după o furtună.

Diferența între Porterhouse și T-Bone la friptura de vită. Cum să stai la poză ca bărbat.

Midnight Suns este gratuit pe Epic Store. Este unul dintre jocurile mai bune Marvel.

Formula 1 în Canada, diseară, la ora 21.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus