un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 30 mai 2024

30 May 2024  ·

ȘTIRI  ·

6 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

 

Apple revine cu o reclamă “pe creație” pentru noile iPad. Mult ecran verde acolo:

  6 comentarii

 1. Tinand cont de cat costa acum flagship-urile, da 4000 lei (cu codul de reducere) este un pret f bun ptr specificatiile lui. Sunt curios cum sta la camere comparativ cu un Pixel 8 pro care este tot in gama asta de pret

    (Citează)

 2. 2 – Pe lacul Grebla s-au instalat panouri fotovoltaice plutitoare …
  Nu mai luati de bune toate mizeriile publicate de Hydroenergy Power-Innovation Norway. Au distrus un lac in aflat in oras, bineinteles ca in cardasie cu toti cei care au aprobat, cand de fapt dispuneau de multe hectare de teren in afara orasului unde puteau sa faca parcuri fotovoltaice.

    (Citează)

 3. Radu ai idee cat timp va fi Motorola 50 ultra la precomanda la acest pret? Multumesc!

    (Citează)

 4. Merge bine treaba la UiPath, sper sa se duca dracu’ cat mai curand arogantii aia. Vanzatori de fum glorificati, se credeau mari si tari, erau cu nasul pe sus, ca cine sunt ei.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus