un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 29 mai 2024

29 May 2024  ·

ȘTIRI  ·

15 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

  15 comentarii

 1. “deschide un centrul” nu prea imi suna bine.

  100 de milioane daca nu apare pedeapsa pentru neimplementare, cand se aplica factori de multiplicare.

  eMAG anunta capsulele Ariel 2×54 la promotie 99 de lei, capsulele au in continuare pretul vechi 149 lei.

    (Citează)

  • Un milion de ani mai târziu și tot nu a învățat lumea că un produs poate fi vândut de mai mulți selleri, iar dacă se termină stocul la cel mai ieftin, următorul seller devine cel principal.

     (Citează)

  • Un milion de ani mai tarziu comentatorii n-au invatat sa verifice ca intr-adevar este cum isi imagineaza… ca sa constate ca in continuare produsul este vandut de eMAG.

     (Citează)

 2. “poți câștiga voturi fiind pur și simplu total opus oricăror măsuri implementate de partea cealaltă.”

  cine a inceput? cine a obligat oamenii sa participe la cursuri in care li s-a cerut sa nu mai fie albi? nu ma mir deloc.

    (Citează)

 3. Raducule, cam tarziu cu crazy lies. Totusi, nu ne prezinti cateva oferte bune de tot, ca pe vremuri?

    (Citează)

 4. “Donald Trump spune că va elimina toate înlesnirile pentru mașini electrice. Incredibil în ce se mai bat politicienii americani și cum poți câștiga voturi fiind pur și simplu total opus oricăror măsuri implementate de partea cealaltă.”

  ce e asa de rau la a considera optiunea de a elimina facilitatile electricelor?
  pana la urma o spune inainte de vot, nu se da verde sa fie ales si apoi vine si face altfel decat a promis.

  indiferent daca ne place sau nu.. ideea de a iti prezenta planul inainte de a fi ales e mult mai sanatoasa decat linistea din campania noastra electorala

    (Citează)

 5. Reducerea inlesnirilor pentru electrice este naturala.

    (Citează)

 6. Gaelex:
  Un milion de ani mai tarziu comentatorii n-au invatat sa verifice ca intr-adevar este cum isi imagineaza… ca sa constate ca in continuare produsul este vandut de eMAG.

  Da, Emag probabil a avut un anumit stoc pentru acea oferta, stocul s-a terminat. Asa se intampla si de BF.

    (Citează)

  • Nu am vazut campania, dar daca este cum spune Gaelex, ca produsul a fost anuntat la 99 de lei, tot nu este corect. In cazul in care ai un stoc limitat pe care vrei sa il vinzi cu reducere, ar trebui ca anuntul sa fie ceva de genul:
   “Pentru primele 100 de pachete, Ariel capsule 2×54 este la pretul promotional de 99 de lei.”

     (Citează)

  • Eram pe site la 5.32 cand au dat drumul si nu a fost nici o secunda pretul acela la nici unul din pachetele 2×54, il voiam special pentru maica’mea.

     (Citează)

 7. Andrei G:
  Nu am vazut campania, dar daca este cum spune Gaelex, ca produsul a fost anuntat la 99 de lei, tot nu este corect. In cazul in care ai un stoc limitat pe care vrei sa il vinzi cu reducere, ar trebui ca anuntul sa fie ceva de genul:
  “Pentru primele 100 de pachete, Ariel capsule 2×54 este la pretul promotional de 99 de lei.”

  La TOATE promotiile din toate magazinele si siteurile se specifica ” in limita stocului disponibil”

  De BF s-a intamplat la fel cu Ariel, a fost dimineata oferta f buna, vreo ora, apoi s-a terminat stocul si a revenit la pretul standard. Si erau vandute tot de Emag.

    (Citează)

 8. Emag = True Lies

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus