un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 14 mai 2024

14 May 2024  ·

ȘTIRI  ·

6 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

  6 comentarii

 1. Stai tu linistit, ca Samsung are in continuare profit, inclusiv la acel A35. Dar eu nu mai vad nici o reducere acum.

    (Citează)

 2. Eu aș face partea de zoom pe S25 Ultra la fel ca cea de pe Xperia 1, cu zoom variabil. Asta ar însemna că nu ar mai fi nevoiți să repare din soft tranziția între camere.

  GPT-4o poate fi utilizat pentru nevăzători, am citit un articol al lui Victor Dima. Cred că asta e utilizarea cea mai faină pentru așa numitul AI.

  Investițiile din parcul eolian nu sunt din Buzău, nu?

    (Citează)

 3. As adauga ca s-a lansat si Homeworld 3. Homeworld 1 a fost un RTS super revolutionar la vremea lui.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus