un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 2 aprilie 2024

2 Apr 2024  ·

ȘTIRI  ·

8 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

    8 comentarii

    • Detin acel Baseus, nu pot sa zic ca il recomand. Luat pentru alimentat o lampa mica reincarcabila si o banda mica led ( cam 3-4 ore pe zi), estimez ca a pierdut cam 30%-40% din capacitate dupa un an de utilizare, butonul I s-a defectat partial, trebuie apasat de cateva ori ca sa functioneze, iar display-ul nu este pus uniform, avand usoare denivelari laterale pe o parte – asa era de nou..

        (Citează)

    • La power banks pentru mine exista doar Anker. Am avut mai multe, cel mai vechi are peste 6 ani si inca mai are cam jumatate din capacitate, folosit cel putin o data pe zi. Nu il mai folosesc pentru ca mi l-au scapat baietii pe jos si s-a spart carcasa si nu mai vrea sa incarce.

      La fel si cablurile, am fiecare cablu cumparat de la ei, spre deosebire de cele Apple. Mai am si un incarcator de perete cu 6xUSB ce sta in priza de vreo 3 ani, incarc orice la el.

      Prefer capacitate mai mica si pret putin mai mare. Baseus sunt ok dar nu wow.

        (Citează)

    • Imi vine greu sa cred ca Baseus ala are capacitate dubla si doar 35 de grame in plus (presupunand ca specificatiile de pe emag sunt corecte)

        (Citează)

    • Am platit mai putin pe o Varta de 20000mAh.

        (Citează)

    • Incearca si Baseus Blade.E tare buna ca incarca si laptop pe usb c -100W
      Eu l am luat de la Vexio cu 230 de lei cred.
      Nu toate produsele Baseus sunt based :) Am incarcator de masina si se incinge la puterea aia de 65W.

        (Citează)

  1. 1000 de companii cu cea mai rapidă creștere din Europa, Radu chiar nu citeste ce pune 😅

      (Citează)

  2. Nu mă miră că Musk face indezirabile produsele cu care e asociat. Oricum nu se va liniști, e an electoral la ei și apoi găsește el altă scuză.

    Legat de prețul gazelor, vreau să văd ce efect va avea asupra prețului final. Mă tem să nu fie ca la benzină/motorină, prețul final să fie micșorat prea puțin.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus