un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 27 februarie 2024

27 Feb 2024  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

    9 comentarii

  1. Ptr ritter vedeti si pe travelfree.ro. Sint aia de au dutyfree si in port la constanta. Eu am luat cu 4.5 lei acu vreo 2 luni. Era promotie belea.
    Emag a devenit nefrecventabil.

      (Citează)

  2. Marinel:
    Vezi că pe la ”freeshop” în port sînt numai maglavituri chinezești (turcești, etc) ce mai confiscă vameșii…

    ce treaba are freeshop-ul cu ce confisca vama?

      (Citează)

  3. Ce i aia “ride sharing” si cam ce treaba ar putea sa aiba in comun cu uber sau bolt? “Transport alternativ”. WTF! Alternativ la ce? uber si bolt sunt companii clasice de taximetrie. Se cheama mijlocul de transport prin telefon, prin aplicatie sau fluierat, nu conteaza, vine, te duce la destinatie, platesti, nu conteaza cum, si gata. E taximetrie toata ziua. Nu ar trebui sa fie absolut nici o deosebire la reglementari, autorizari, etc. Diferenta o face clientul cand alege calitatea( curatenia, aplicatia, plata cu cardul, etc). Chiar nu stiu de ce cineva le-ar mai spune ride sharing. Ah, ca a fost la inceput, o idee care nu are nici o treaba cu ce se face azi e altceva. Ideea ride sharingului era pentru cei care fac naveta sau au zilnic acelasi traseu sa foloseasca in comun( sharing) mijlocul de transport al unuia si sa imparta cheltuielile.

      (Citează)

    • Cam singurul ride-sharing adevărat era Blablacar, unde se spune dinainte destinația și prețul (mult mai mic, chiar modic, față de uber, bolt sau maxi-taxi).

        (Citează)

    • Eu nu inteleg de ce taximetristii mai fac taximetrie si nu trec toti sa faca doar “ride sharing” daca tot e asa de nasol.

        (Citează)

    • Cineva din familie face acelasi drum de 2-3 ori pe luna, sector3 >baneasa de vreo 2 ani. Cursa costa 30-35 lei cu taxi, pret relativ constant si intre 30 si 105 lei cu uber/bolt. Ca cica e aglomerat, ploua, bate vantul, sunt masini verzi pe strada, sunt 2 nori pe cer si nu 3 ori alte bazaconii. Plus vine in 2-3-6minute-12-anulat cursa.
      Loterie, mie nu imi place dar sunt destui amatori de pacanele
      Ieri pe la ora 14 am dat 65 lei la taxi de la mall park lake pana la aeriport otopeni. Habar nu am cat ar fi la bolt, nu mai am aplicatia dar poate face cineva socoteala. Cred ca 65 lei e mai mult decat ok

        (Citează)

  4. Acuma se înțelege de ce au modificat Spingul spre platforma lui R5..

    Similitudinile sunt multe.. măcar sa puna și bateriile alea de 50 kWh pe vreun model Dacia..

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus