un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 13 februarie 2024

13 Feb 2024  ·

ȘTIRI  ·

10 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

Trailerul pentru viitorul Deadpool & Wolverine este bun:

    10 comentarii

  1. E super pentru clientii Tesla, vor putea sa socializeze si mai mult la cozi.

      (Citează)

  2. Aeroportul din Cluj a renuntat de mult la limita respectiva. Un coleg a trecut cu 1.5 L de palinca:)

    La un moment dat in Bucuresti am vazut depozitate la plecari interne scannere de genul respectiv.

    Sunt mult mai rapide si de cand le-au pus nu mai sunt cozi mari la securitate. Nu scoti laptopul, electronice, lichide… E automatizata banda. E chiar ok.

      (Citează)

  3. Ma întreb de unde scoatem banii pt achizitii ca tara.
    Eu nu vad joburi in ultima vreme decat cu salarii f mici. Asta in afara de IT sau unde ai mulți ani de experienta. Cum va trai lumea since unde bani.daca platitorii de taxe castiga putin?
    Cred ca deja e criză si nu realizeaza mulți ca e doar începutul.

      (Citează)

  4. Si aeroportul Timisoara a renuntat la limita pt lichide. Am trecut acum vreo jumatate de an si am fost surprins sa aflu. Acum poti duce linistit palinca la bord.

      (Citează)

  5. Ahahaha ha ha ha ha! Agenții TVA (in trailer) am crăpat de râs.

      (Citează)

  6. Aeroportul Timisoara a ridicat limita de 100ml de un an si cateva luni, in decembrie 2022 https://orasul-timisoara.ro/local-21164/

      (Citează)

  7. Amazon sunt jegosi. Intai au marit costul pentru Prime cu aproape 50% de cand am luat eu abonamentul anual prima data si acum vor sa bage reclame in filme si seriale pentru ca Jeff Bezos e un gunoi care nu face destul profit deja.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus