un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Articole interesante de citit astăzi – 11 februarie 2024

11 Feb 2024  ·

GÂNDURI  ·

12 comentarii

Fanii și oficialitățile din Hong Kong sunt supărate că Messi nu a jucat deloc într-un meci demonstrativ. Inter Miami a jucat cu o echipă din HK pe un stadion plin, cu bilete scumpe, unde oamenii voiau de fapt să-l vadă pe Messi. Acesta a fost tot meciul pe banca de rezerve. Supărarea continuă după ce, trei zile mai târziu, a jucat vreo 45 de minute în Japonia, cum cerea contractul. Un oraș chinez refuză să mai fie gazda unei meci al Argentinei.

Horner este investigat, printre altele, și pentru că ar fi trimis niște fotografii indecente unei angajate, spun zvonurile. Ar putea pleca de la Red Bull. În plus, alții sunt nemulțumiți că echipa secundă AlphaTauri a devenit… RB, numele oficial Visa CashApp RB fiind prea lipsit de identitate.

Miley Cyrus a purtat o rochie făcută doar din ace de siguranță.

The Golden Age of Hollywood. Nu știam că acest nume este dat perioadei 1927-1960, dar sunt de acord că s-au făcut foarte multe filme bune în acele vremuri și cu foarte mulți actori de top, precum Cary Grant, Bogart, Grace Kelly, James Dean, Gregory Peck, Katharine Hepburn și alții. Puteți citi și despre Edward G. Robinson, unul dintre actorii incluși în top 25 din acea perioadă, care este de origine română.

Venezuela adună trupe la granița cu Guyana, pe care probabil o va invada în curând. Știți cum este manualul de dictatori: când țara merge prost și nu ai mâncare în magazine, inventează mulți inamici și un război pe care să dai vina.

Despre viața lui Cobie Smulders din How I Met Your Mother. Nu știam că la 25 de ani a suferit de o formă gravă de cancer.

Celine Dion a apărut la premiile Grammy, în ovațiile spectatorilor. Iată lista completă a câștigătorilor.

Scandal în Coreea de Sud după ce nevasta președintelui a primit cadou o poșetă Dior de 2.200 de dolari.

În Dubai are succes un fel de Covridog cu pui. Adică… sandviș cu pui.

Fotografii frumoase din Norvegia. Bine, o să încerc să vizitez cândva. Nominalizați la Sony World Photography Awards 2024, inclusiv o româncă pe listă.

Recorduri noi: cineva a construit un turn Eiffel de 7 metri folosind 700.000 de bețe de chibrit.

    12 comentarii

  1. Asta se întâmplă când nu le rupi dinții rușilor la timp, cum se cuvine, și pupi cizmele unui idiot insurgent și iubitor de autocrați: prind curaj toți nemernicii să ia ce au chef, când au chef. Într-o variantă pesimistă, Ucraina, Orientul Mijlociu, Coreea, Taiwan deja ar întinde resursele occidentale la maxim, fără a mai adăuga alte probleme minore, prin Africa sau America de Sud. Dacă iei în calcul și un potențial președinte trădător și izolaționist, viitorul apropiat sună într-o dungă.

    Se vede viața sănătoasă dusă de Miley. Arată aproape la fel de bine ca Dolly Parton.

    Sunt curios cum se va numi epoca actuală a filmelor de la Hollywood. „Pyrite age”?

    Francezul cu chibrituri e… interesant. Nu că-și omora timpul, îi făcea vivisecție. Sper doar că a crezut sincer că a meritat proiectul anii dați pe ghenă și nu s-a încăpățânat pe motiv de „sunk-cost fallacy”.

      (Citează)

    • Vezi ca de 4 ani este presedinte un individ senil, santajabil de Ucraina. A demonstrat incompetență la retragerea din Afganistan, lucru exploatat de ceilalți.

        (Citează)

    • Domnu’ @valentinul am avut plăcerea de a discuta pe subiect cu exact aceleași idei cu suficienți băieți și fete din secta Martorii lui Donald. Dar cum nu mă dor tastele…

      1. Biden e ramolit. Trump are vârsta pe care o avea Biden când a candidat prima oară și spumegau magarii că-i un ramolit. Se califică lejer la ramolit. Dacă n-ar fi trist, ar fi amuzant cum americanii găsesc de cuviință să împingă în față doar fosile.

      2.Șantajabil sau nu, Biden a ajutat Ucraina, chiar dacă mai puțin decât se putea. Lătrăul principal al lui Trump îl linge pe Putin la el acasă într-un interviu la fel de grețos ca lăturile de pe RT. Magarii lui Trump blochează ajutorul pentru Ucraina și unii iau poziții publice fățiș promoscovite. Portocaliul în persoană afirmă că ar încheia războiul în 24 de ore (presupun că atacă Moscova sau cedează Ucraina și tare cred că e a doua variantă).

      3. Retragerea din Afganistan a fost creația lui Trump. Ca și alte porcării de politică externă. A fost implementată de Biden. Prost și în grabă. Dar dacă tu ai impresia că Putin a decis în acel moment invazia, înseamnă că n-ai habar cât timp durează așa ceva.

      Poți zice multe chestii despre democrați. Nu că n-ar fi dus o politică rezonabilă pe plan extern, în special în cazul conflictelor din Ucraina și Israel. Mă aștept dacă magarii iau puterea ca lucrurile să se schimbe, în mult mai rău, în special pentru Europa de Est.

        (Citează)

    • @Peredhil

      1. Așa este.

      2. Vezi că SUA nu acționează monolit, Trump este exponentul doctrinei “non intervenție”. Place sau nu, are suficienți adepți acolo cât să dea uneori președinte și să fie iritați când din banii lor se cheltuie sume importante undeva în lumea largă.

      3. Greșești, uite ce zice Wikipedia:
      On 22 June 2011, Obama addressed the nation from the White House and announced that 10,000 troops would be withdrawn by the end of 2011 and an additional 23,000 troops will leave the country by the summer of 2012.

        (Citează)

    • hai vali valentin, inca putin si ajungeti cu vina pana la JFK…

      capitularea dela doha nu s-a intamplat e doar o creatie a msm…

        (Citează)

  2. Unde ai gasit tu ca Horner a trimis poze indecente? Sau asa ai facut tu stirea mai interesanta?

      (Citează)

  3. “Fotografii frumoase din Norvegia. Bine, o să încerc să vizitez cândva.”

    Să nu mergeți special pt aurora boreală. Planificati-va multe alte activități secundare și lăsați aurora să fie un bonus. Șansele să o vedeți în general sunt mici, nu din cauza ca nu are loc, ci pt ca condițiile meteo de observare sunt foarte impredictibile(ceață, nori joși, etc). Am mulți prieteni în ultimii ani care nu au prins nici o fereastră în câteva zile de ședere…

      (Citează)

  4. Ce i aia sau cine i ala “Horner”?

      (Citează)

  5. In sfarsit și ceva cu adevărat util mie! Miercuri 13.02 am să fiu în Motor City, Dubai. Am să caut “covridogul”.
    Merci!

      (Citează)

    • Da, scriu mesajul de pe terasa shaormeriei, pt ca asta este, o shaorma libaneza, vin a 3 zi la rand aici. Bineînțeles că nu are nici o legătură cu covridogul, e bestial, costa echivelent 36 lei. Din tot ce am mai mâncat seamănă la gust cât de cât cu “shaorma arabească” de la Dania Iași. Și care nu degeaba e pe locul 5 pe livrări Tazz pe Ro, și locul 1 ca restaurant cu specific.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus