un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 30 ianuarie 2024

30 Jan 2024  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

    9 comentarii

    • Nu mă mir. Probabil ONU angajează pe cine poate acolo în Gaza pentru diversele activități necesare. O parte din fonduri/ajutoare se bănuia de mult că sunt sifonate de Hamas, probabil cu oameni de-ai lor angajați acolo.

      Vorba aia, în primăria de sector e plin de mafioți din diverse clanuri, darămite într-o zonă de război unde ONU probabil are pe bune 2 reprezentanți străini.

      Cred că unii oameni nu conștientizează că palestinienii lucrează pentru companii străine. Jurnaliștii Reuters, AF, Al-J și altele care transmit de acolo sunt palestinieni care locuiesc în Gaza și colaborează cu străinii.

        (Citează)

    • Eu unul nu inteleg de ce natiunile occidentale (prin intermediul UNRWA) trebuie sa ofere ajutoare pentru palestinieni.
      Sunt multe tari arabe bogate care la nivel declarativ sustin Palestina, dar niciuna dintre ele nu accepta refugiati si nici nu este dispusa sa ii ajute financiar.

        (Citează)

    • UNRWA are cam 30.000 angajați care, în afară de Palestina, se mai ocupă și de Iordania, Liban și Siria.
      Sprijinul masiv din partea occidentalilor creștini vine fiindcă lipsește cel din partea fraților lor musulmani. De exemplu, în Arabia Saudită imamii nu au voie să menționeze problema Palestinei în decursul rugăciunilor, ambele popoare fiind din ramura sunni a islamului.

        (Citează)

  1. Ce sa zica, i se rupe de ăia. Sa fie la ei acolo. Ești fiert pe situație, este?

      (Citează)

  2. Alstom s-ar putea sa dea faliment inainte sa termine testarea trenurilor

      (Citează)

    • De ce zici asta?

        (Citează)

    • Erau pe minus rau la sfarsitul anului trecut, venituri, cash flow, pretul actiunii, tot. Acum ca ma uit par sa-si mai fi revenit, probabil si cu ajutorul comenzilor de la CFR :)
      Au datorii de vreo 2 sau 5 miliarde(depinde pe cine intrebi), dar vad ca analistii bubuie de optimism.
      Oare sa cumpar? :)

        (Citează)

  3. A venit raportul LoginRo privind salariile Tech din RO 2023-24:
    https://docsend.com/view/gw5nqgtu7hgvu4sd

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus