un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 16 ianuarie 2024

16 Jan 2024  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

    11 comentarii

  1. Revolutia Prostilor poate…

      (Citează)

  2. Am un CEC la bloc. În nouă din zece cazuri când vreau să scot bani pentru maică-mea, bancomatul îmi dă mu*e și mă trimite să vorbesc cu banca.

    Mă duc cu același card la 50 de metri la bancomatul altei bănci și scot fără probleme.

    CEC sunt niște nenorociți.

      (Citează)

    • Fă și tu o sesizare, poate nici nu știu de problema respectivă.

        (Citează)

    • Am intrat la agenție și am vorbit cu cineva de acolo. Mi-a zis mai multe persoane le-au zis, dar că nu au ce să facă ei, cei de acolo.
      Atât.

      Plus, au o aplicație Android foarte bună, cu interfață ușor de utilizat pentru persoane cu ochelari :) În aplicație, ai opțiunea să schimbi cardul în caz de deteriorare etc. Bifezi acolo că vrei să-l primești acasă. Ei bine, fiindcă nu vine, te duci la CEC și acolo afli că trebuie să vii cu mama de 78 de ani acolo, să o vadă și să semneze ea cu mâna ei de primire.

        (Citează)

  3. Nu crezi ca ar fi mai cinstit sa pui linkul ala de profitshare in afara linkurilor catre celelalte stiri? Nu are nici o treaba cu tehnologia, cum emag nu are nici o treaba cu reducerile.

      (Citează)

    • Știi clar unde ajungi atunci când dai click pe el, nu este ca și cum scriu “iată o veste pentru toți românii” și este link către un magazin.

        (Citează)

  4. Tot de azi, Apple a depășit Samsung la vânzări de telefoane, deși vinde doar modele din gama premium:
    https://9to5mac.com/2024/01/16/apple-beat-samsung-in-global-smartphone-sales-for-the-first-time/

      (Citează)

  5. ”Cea mai bogată companie din lume se ambiționează să nu cumpere patentele necesare.”
    Nu cumva a fost întrecută recent de către Microsoft?

      (Citează)

    • Mă refeream la cash în conturi, unde Apple avea miliarde (și profit mare), nu de valoare la bursă. Ce-i drept, nu știu dacă acum tot ei au cele mai mari rezerve de cash.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus