un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 15 ianuarie 2024

15 Jan 2024  ·

ȘTIRI  ·

6 comentarii

Cele mai importante știri:

Altele:

  6 comentarii

 1. Ce se întâmplă cu Tesla la -30°C.
  Spoiler: 7% peste noapte și 5% dimineața.
  https://twitter.com/BruceTheModel3/status/1746263455748026624?t=iZ_SDdWWIc4g7J7onfG1Ww&s=19

    (Citează)

 2. Nu știu cât contribuie Windows 11 la succesul Microsoft, mie însă mi se pare o versiune îmbunătățită și cu câteva opțiuni pe care le utilizez. Apoi este suficient să scadă puțin acțiunile Apple și Microsoft rămâne pe primul loc, căci nu era la distanță atât de mare.

    (Citează)

  • Microsoft e mult mai diversificat. Iar acolo unde a pus piciorul, chiar e greu de scos din joc: piata calculatoarelor personale, piata solutiilor enterprise sau piata solutiilor cloud, cu Azure.

   La Apple e absolut remarcabil ca au asemenea valoare pe bursa practic cu un produs destinat consumatorului final. iPhone-ul si serviciile aferente fac cam 70% din veniturile companiei.

     (Citează)

 3. “Aplicația de știri Artifact se închide” – incearca GroundNews

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus