un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 4 decembrie 2023

4 Dec 2023  ·

ȘTIRI  ·

6 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

Trailer Halo sezonul 2. Pare despre distrugerea planetei Reach, iar inelul Halo, arătat la final, pun pariu că va fi abia în ultimele scene din sezonul 2, ca un cliffhanger că au ajuns în sfârșit acolo:

Trailer Fallout:

  6 comentarii

 1. “Ceea ce este ciudat, având în vedere că Bezos deține și companii aerospațiale.”

  Poate vrea sa simta mirosul ala de racheta noua, cand mai merge in spatiu.

    (Citează)

 2. Articolul cu mireasa a fost completat.. E fotografie in Panoramic mode, mare branza :)…

    (Citează)

  • Apple = vizualizări.

   Din această cauză sunt și multe știri false când vine vorba despre produsele Apple.

     (Citează)

  • Cu Modul Panoramic poti sa te faci sa apari de 3 ori in aceeasi fotografie fara oglinzi. Nu e nimic special in imaginea aia si nici nu e vreo eroare. Puri si simplu panoramic este ca un film pe o anumita directie. Cand a preluat imaginea din stanga tinea mainile intr-o pozitie apoi pentru fiecare alta zona a fotografiei finale a mutat mainile sau s-a mutat ea cu totul.
   E banal dar acum este un articol despre si uau!
   Da, uau este ideea de a imortaliza asa ceva. Fotografie e chiar reusita!

     (Citează)

 3. Microsoft e la a doua incercare de magazin de aplicatii pe mobil, daca si asta iese la fel ca prima…

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus