un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Telefoane sau electrocasnice? Uitați-vă pe ofertele Samsung de Black Friday

10 Nov 2023  ·

PUBLICITATE, TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

Samsung a dat startul ofertelor de Black Friday pe propriul magazin online, iar campanie se desfășoară între 10 și 12 noiembrie. Dacă vreți un anumit produs Samsung sau poate o anumită culoare sau capacitate de stocare sau alte asemenea detalii, sunt șanse mai mari să o găsiți direct la ei decât pe restul magazinelor partenere.

Pe lângă peste 100 de produse cu preț redus în această perioadă, vedeți că cei de la Samsung au câteva jocuri pe site unde puteți lua rapid vouchere de 10% reducere pentru multe alte produse din site. Dacă ceea ce căutați nu are deja reducere de Black Friday, măcar îi scădeți 10% cu un astfel de voucher.

Uitați diverse oferte active în acest moment:

Televizorul Neo QLED 4K cod QE75QN90CATXXH, care este un model de top (seria QN90 este una premium) și de diagonală 75 inci, are inclus în preț și un soundbar Samsung.

Televizorul acesta, model 4K HDR cu refresh la 120 Hz, are unul dintre cele mai luminoase paneluri din piață, ceea ce contează mult în imagini HDR, și are și Micro Dimming avansat, adică stinge singur multe părți din ecran, la nevoie, pentru niveluri adânci de negru. Merge foarte bine și pentru gaming cu acel refresh.

Pentru sunet are integrat un sistem 4.2.2 canale și este compatibil Dolby Atmos și Q Symphony. Funcția aceasta din urmă înseamnă că, în pereche cu anumite soundbar-uri Samsung compatibile, sunetul este redat sincronizat pe soundbar și pe boxele televizorului pentru a beneficia deci de cât mai multe canale.

Vine și cu telecomanda aceea fără baterii, are 2 tunere TV și 4 porturi HDMI, bezel foarte mic. Este genul de televizor la care te uiți și zici “wow ce imagini!”

65QE1C, un televizor smart de 65 de inci diagonală, 4K și cu panel QLED, costă 3.599 lei.

Este un televizor pentru cei ce vor un ecran mare. Panelul Quantum Dot asigură luminozitate mare și culori vii, iar partea de smart TV îți asigura accesul la aplicațiile uzuale.

Găsiți în oferta Samsung televizoare și mai mari, de diagonale 216 cm (85 inci) sau chiar 249 cm (98 inci). Unele includ și un soundbar în preț, pentru altele puteți folosi voucherul de 10% reducere. Dacă vreți un astfel de televizor special, probabil îl veți putea găsi doar pe site-ul Samsung.

Au pe site în ofertă inclusiv un Neo QLED de rezoluție 8K, de 214 cm diagonală.

 

 

Samsung S23 Ultra de 1 TB costă 5.999 lei. Un preț foarte bun pentru acea capacitate de stocare și este chiar pentru modelul verde, care este culoarea-vedetă a gamei.

Vreți un Fold5? Galaxy Z Fold5 de 512 GB are un preț special de 6.999 lei, care cred că este cel mai bun de până acum pentru acea capacitate de stocare.

Dacă vreți accesorii, căștile Buds2 au reducere 20%, iar smartwatch-ul Watch5 Pro 45mm costă 1.499 lei. Ceasul acesta este foarte bun, bateria ține vreo 4 zile, are o curea cu cataramă specială ce permite reglaj la milimetru, a fost un model foarte reușit.

O mașină de spălat rufe cu uscător incorporat, cod WD90TA046BE/LE, este redusă la 2.107 lei.

Este un preț foarte bun pentru un brand premium. Când luați o mașină de spălat rufe cu uscător incorporat v-aș recomanda să luați un model cât mai fiabil, iar marca Samsung promite asta.

Acest model are capacitate 9+6 kg, centrifugare la 1.400 RPM, igienizare cu aer fierbinte care elimină bacterii și mirosuri neplăcute fără a fi nevoie de detergenți, sistem cu aburi și 20 de ani de garanție pentru invertorul digital.

 

Aspiratorul Bespoke Jet One Pet, cod VS20A95823W/GE, care este foarte puternic și în această ediție vine cu accesorii suplimentare pentru înlăturat părul de animale, costă 2.089 lei.

Eu am testat acest aspirator în trecut. Este un model foarte performant care aspiră inclusiv covoare foarte bine. Bateria ține zeci de minute, iar lipsa unui cablu pe care să-l tragi după tine face aspirarea foarte confortabilă, doar te plimbi prin casă cu el.

În plus, este construit pe modelul 2-în-1, deci puteți detașa unitatea de aspirare și să mergeți cu ea să aspirați și mașina de exemplu, sau locuri mai greu accesibile periei mari, precum după vreo galerie.

 

Frigiderul cu două uși cod RT50K633PSL/EO are o reducere de 20%.

Modelul acesta are un aspect de frigider clasic, cu congelatorul în partea de deasupra, dar câteva funcții suplimentare îl fac special. De exemplu, poți transforma congelatorul în frigider normal (sau îl poți opri de tot), în caz ca ai nevoie de mai mult spațiu pentru alimente proaspete.

Există și un mod Power Cool de răcire rapidă, util în momentele când vrei rapid de tot o bere rece. Umiditatea este de asemenea bine controlată în frigider pentru a nu usca legumele și fructele din acesta. Invertorul digital are o garanție de 20 de ani, un alt avantaj.

    8 comentarii

  1. S23+ e mai ieftin la Altex (3999 lei). Mi se pare ok pretul, dar nu imi dau seama de ce e inca acolo. E vreo pb cu modelul de 512?

      (Citează)

  2. De când Samsung e brand premium la mașini de spălat?

      (Citează)

    • A zis doar ca e fiabil. Dar in tara lui Starlight poti spune ca Samsung e premium.

        (Citează)

    • “Este un preț foarte bun pentru un brand premium.”
      Samsung e mid-range (e mult spus si atat) la electrocasnice, nu exceleaza la nimic. Premium vorbim despre Miele si Bosch (făcute la mama lor)…

      Intr-adevar Starlight e teroare. :))))

        (Citează)

  3. Slabuti si amatori astia la samsung romania. Au zis ca incept aseara la ora 20.00 dar pagina de BF era picata abia spre dimineata si-a revenit. Nu ma asteptam ca preturile sa fie wow si este normal. Am comandat de pe emag pana la urma un telefon care va fi livrat astazi la easybox.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus