un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 14 noiembrie 2023

14 Nov 2023  ·

ȘTIRI  ·

8 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

    8 comentarii

  1. Mihai Patrascu de la Evomag este si a fost un ciudat. Are un mod extrem de dubios si alunecos de a pune problema, nu ma mira ca a picat intelegerea cu Elefant.
    Ce ma mira este ca inca mai reuseste sa creasca cifra de afaceri, probabil e impins serios de la spate de Marius Ghenea de la Catalyst.

      (Citează)

  2. Pixelul are face recognition cu certificare pentru aplicatii bancare doar utilizand camera, deci posibil si apple sa face ceva asemanator.

      (Citează)

    • FaceID nu e același lucru pentru că analizează o rețea de puncte 3D – de asta e nevoie de mai multe componente acolo (proiector, true depth sensor).

        (Citează)

  3. ‘Fan Courier a deschis un hub internațional la Arad.’ – ultimile comenzi de pe Aliepxress au sosit cu Fan Courier. Posta Romania se plinge ca nu are bani de investitii, desi acum cand cresc volumele de cumparaturi online ar fi putut avea o felie mare de tot – sa ai deja la nivel national infrastructura si personal activ e nepretuit.

    ‘O placă de bază Asus de 700 de dolari are un typo. Te întrebi ce făcea quality control-ul.’ – lucrez in domeniu si pot sa iti spun ca o eticheta banala poate sa iti opreasca o livrare care sa aibe revenue de 1-2 milioane. Asta pt ca aceste detalii sunt considerate de prioritate redusa, banale, totul se concentreaza pe materiale, procesul de fabricatie, testare etc, Si atunci zbang, eticheta spune nu :) ca la reclama. Vezi ca lipseste ceva pe eticheta, ca un simbol de calificare nu e prezent , nu e conforma cu specificatiile. Ca sa fie detectat acest defect, ai nevoie de oameni care sa stie sa citeasca si sa inteleaga ce e evangelionul asta. Remuneratie mica sau renumeratie mica ? :)

      (Citează)

    • Si comenzile de la Amazon tot prin Fan Curier au venit in ultima vreme.

      Posta Romana e complet inutila de zeci de ani si nu cred ca se va schimba prea curand.

        (Citează)

  4. Johnnie Walker Blue Label, 1 Litru – 720 de lei la Altex

      (Citează)

  5. corny:
    Mihai Patrascu de la Evomag este si a fost un ciudat. Are un mod extrem de dubios si alunecos de a pune problema, nu ma mira ca a picat intelegerea cu Elefant.
    Ce ma mira este ca inca mai reuseste sa creasca cifra de afaceri, probabil e impins serios de la spate de Marius Ghenea de la Catalyst.

    Interesanta interpretare si presupunere. :)

      (Citează)

  6. De cand am vazut ca Amazon de are transport gratuit pentru comenzi de cel putin 49eur catre Romania am comandat mai mult si le-am primit cu Fan.Doua cutii au fost cu dauna, una a ajuns acasa cu gaura in ea, cealalta la Arad s-a stricat(apare deja pe tracking), dupa ce a batut atata drum din Barcelona….Ar trebui sa nu mai foloseasca Amazon catre Romania cutii cu sigla imprimata sa nu mai faca lumea curioasa ce e inauntru….

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus