un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Mabo are Black Friday la cafea de specialitate

10 Nov 2023  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

8 comentarii

Prima comandă pe care am dat-o vineri de Black Friday a fost la Mabo Coffee. De acolo cumpăr de obicei cafea. Acum am cumpărat o mulțime de cafea, profitând de reducerile lor.

Au anunțat foarte târziu că vor avea reduceri. Eu mă așteptam însă la asta de anul trecut, iar la ora 0:14 am dat comanda. La ora 0:15 a fost confirmată, iar astăzi dimineața la ora 10:20 am primit un email care spune că a fost expediată prin curier. Acum când scriu asta îmi dau seama că am ales livrare la easybox din inerție. Probabil și livrarea prin curier ar fi fost gratuită la comanda mea.

Anyway, site-ul este mabo.coffee. Reducerile țin până duminică inclusiv și se aplică la majoritatea cafelelor vândute de ei.

Cea mai ieftină este Rio Negro & Iquira din Columbia, 34,4 lei punga de 250 grame boabe proaspăt prăjite. Este chiar mai ieftină per kg dacă luați la pungă de 500 de grame, cum am făcut eu. Am băut de multe ori această cafea, face o cremă consistentă, are aromă plăcută, aciditate medie, este o cafea chiar de treabă.

O altă ofertă bună este la blendul casei, numit de ei Mabo Abantu, o combinație de 3 origini de cafea. Am cumpărat și din acesta, am încredere în amestecurile lor.

Am primit după aceea un email care spune că poți avea 15% reducere la niște espresoare De’Longhi folosind codul “mabo” în aplicația mobilă eMAG. Poate vă interesează și asta.

    8 comentarii

  1. Imi place comunitatea de pe acest blog. La o sticla de bautura, ai o suta de comentarii de la pomanagii. La restul, nu prea se oboseste nimeni sa scrie ceva. Poate ar trebui sa faci cate o tombola, sa dai o tigaie la doua zile, ceva…

      (Citează)

  2. Am făcut o comanda acum ceva timp in urma unui articol pe nw. Nu m-a prins cafeaua respectivă. Poate că am avut așteptări prea mari in urma prețului platit ori am avut gustul format pe din astea normale, la kil (lavazza tierra, jakobs, tchibo, etc). Așa că pentru mine e pură hipstereala…

      (Citează)

    • Depinde cum o preparari acasă. Cea din magazin e mult mai prăjită de obicei și mai amară.

      Noi am trecut pe cafea de specialitate doar după ce am luat o rașniță bună și un espressor dintre cele recomandate pe forumul espressoman. Și așa, după trebuie reglata rașnița corect de fiecare data când schimbi cafeaua (altfel nu curge bine la espressor). Și după dacă o lași sa curgă prea mult e supraextrasa și iar iese amară. E boala lungă (și cafea excelentă) odată ce te duci în directia asta.

        (Citează)

  3. Am luat și eu ceva cafea, am ales Dropshot anul asta deoarece am niște boabe single original preferate de la ei.

      (Citează)

  4. Stimate domn DR LOVE,
    Dacă ai drum cu mașina prin fața palatului lui Gigi Becali vei observa mulțimea de oameni (nevoiași sau oportuniști) care stau în mână cu o plasă de rafie goală. Sunt aceiași în fiecare zi. Nu cred că e cazul pe acest blog să îi cataloghezi drept pomaniagii și să îi jignești gratuit și penibil pe toți cititorii lui NWRADU. Nici pe unii, nici pe ceilalți.
    TOTEU:
    Aștept o analiză semantică (eventual etimologică) despre diferențele dintre (citez): pomanagii, cerșetori, milogi. Hai, dă-ne pe spate, tu noule, imensule, perfectule Toteu Umberto Eco, Școala Toteu Ardeleană și Rodica Toteu Zafiu.

      (Citează)

  5. Am luat deja si am spus si altcuiva. Vad ca tu tot ai mai luat alcool desi spui ca nu bei mult. Daca calculezi doar ce ai scris oe blog, nu ma mai poti contrazice.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus