un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ce ne-am cumpărat de la Fashion Days de Black Friday

6 Nov 2023  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

26 comentarii

La 6:55 a pornit Fashion Days reducerile de Black Friday, iar acestea continuă până duminică. De reținut ora 6:55, apropo. Magazinul are o procedură de lansare, verifică și la bănci și la procesatorul de carduri că serverele merg bine, că oamenii sunt pe poziție să monitorizeze totul etc. La fel va face și eMAG vineri, deci tot pe la o astfel de oră vor deschide magazinul.

Anyway, Fashion Days. Marea câștigătoare a fost Alice, pentru care am luat cam tot ce am planificat și a avut preț cât de cât decent:

Cizmele verzi s-au terminat înainte să comand. Poate dă cineva retur, voi fi pe poziție. Mi-ar fi plăcut mult și rochia-hanorac Desigual, dar era prea mare pentru ea și prea scumpă.

Pentru mine am luat următoarele:

Să zicem că nu am fost lăsat să-mi iau tricoul cu dinozaur. Ce-i drept, pe bună dreptate, nu caut tricouri semi-funny, ci haine ceva mai elegante.

Mi-am luat de fapt două hanorace Puma identice, L și XL. Pe unul îl voi returna după ce le probez, desigur.

Matilda și-a luat următoarele:

Cunoscând-o pe Matilda, va returna jumătate dintre ele.

Mai vreau să-mi iau niște pantaloni de treining cu buzunare cu fermoar. Acum plec spre conferința eMAG, deci poate după-amiaza sau din telefon, dacă am timp. Ghetele Lagerfeld au fost prea scumpe. În general, însă, am luat exact ceea ce vă spuneam și în articolul anterior că vom lua.

    26 comentarii

  1. Ce ziceai de aia cu sacosile pline la Louis Vuitton?

      (Citează)

  2. Bravo, Matilda! De aia creste valoarea la transport gratuit, din ce in ce mai mult.

      (Citează)

    • Probabil au avut un voucher, pe care il folosesc sau pierd. Nu știu ce faci cu atatea lucruri, doar nu faci cumpărături o singură dată pe an.

        (Citează)

    • ti-ai cumparat vreodata haine online inainte sa faci afirmatia asta? eu am dat inapoi 90% din ce am luat, iar acum nu mai iau nimic in afara de pantofi unde stiu exact marimea.

        (Citează)

    • @Robert, de fapt nici nu stiu sa pornesc calculatorul, acum tatsez dintr-un internet cafe. Eu citesc doar ceasloave si scriu cu toc si calimara.

      Daca ai returnat 90% din ce ai comandat, ori ai comandat foarte putine chestii si ar fi de inteles, ori repeti aceleasi greseli la nesfarsit si asta zice destul de multe despre tine.

        (Citează)

  3. Eu de la Agatha Ruiz am placile ceramice (faianta) dintr-una din bai.

      (Citează)

  4. Am luat rochite Agatha Ruiz de la Miniprix, cu 25 lei.
    Pentru haine de copiii, Waikiki si H&M au preturi decente, atunci cand sunt solduri.
    Sunt prea saraca sa le iau de pe Fashion Days :)

      (Citează)

    • dar cum dragutza, inca mai faci pureci pe aici pe la primitivi? tztztz…..

        (Citează)

    • Nu am mai fost demult la mini prix, super ca ai gasit acolo. Da, de acord cu Waikiki si H&M, gasesti lucruri dragute acolo si la pret normal.

        (Citează)

    • @Deea, au deschis Miniprix in Germania? Sau ti-ai dat seama ca nici in Occident nu se plimba cainii cu covrigi in coada si ai revenit pe plaiuri mioritice?

      Ca daca ai revenit, avem si explicatia clara pentru care tara asta este de 2 bani (asa cum spuneai tu): este plina de oameni fara cuvant, care promit ceva si apoi dau inapoi.

        (Citează)

  5. Ghetele alea lagerfeld sint ori de dama ori de “baietei”. N-ai cum sa umbli cu alea ca barbat )))))
    Doar agitatu ala de dorian popa poarta niste ciucaleți d-astia dubiosi in genu ala.

      (Citează)

  6. ce inseamna pt tine treining, ca ai folosit cuvantul de 2 ori in text?

      (Citează)

  7. De apreciat ca parca s-a mai redus lista de haine fata de anul trecut..

      (Citează)

  8. Eu nu am luat nimic. Nici nu am nevoie, nici nu am loc unde sa le mai pun.

      (Citează)

  9. Cele mai multe dintre țoalele astea au preț mai bun la modivo sau alții. FD e slab pe reduceri in acest an, inclusiv la produsele “vedetă”.

      (Citează)

    • Coco:
      Cele mai multe dintre țoalele astea au preț mai bun la modivo sau alții. FD e slab pe reduceri in acest an, inclusiv la produsele “vedetă”.

      adevarat

        (Citează)

  10. Sa fie sănătoasa Alice și sa poarte hainele cu plăcere!
    Black Friday-ul de la Fashion Days este pe post de “buzduganul zmeului” pentru cel de la Emag, după cum apar însă “marile reduceri” la produsele vedetă mai bine vă reorientați către cel de pe Amazon, Single’s Day pe Ali etc.

      (Citează)

  11. M-am uitat si eu acum dupa o geaca la FD, apare 150 lei redusa de la 300. Fix aceeasi geaca e si la eMAG care detine FD, la pret intreg de…150 lei. Mda… la mine oricum contul de FD nu poate fi sincronizat cu cel de eMAG sa am Genius si in FD (avand deja la eMAG), bug-ul le bate tot IT-ul, s-au chinuit 2 luni si nu mi-au rezolvat problema, au zis ca nu au ce sa faca.

      (Citează)

    • Aceeasi problema o am si eu. Nu i-au dat de cap, am si renuntat sa mai vorbesc cu ei. Mesajul care imi apare e ‘ contul tau e deja asociat altei adrese de mail’ sau ceva de genu’…

        (Citează)

    • Ce bizar și aiurea sa nu poți face asocierea contului!

        (Citează)

  12. Cum naiba tricoul ala cu dinozaur la care imprimeul arata ca un cur lipit cu masina de calcat costa 170 de lei ?

      (Citează)

  13. Anul ăsta cred că a fost cel mai slab an al Fashiondays pe partea de ofertă și produse vedeta. Am zis pas.

      (Citează)

  14. Pe langa faptul ca e grozav de slab BF-ul la FD eu am renuntat sa mai cumpar chestii de la ei ca le aduc pe toate de la turci si-s replici ieftine.
    Ati incercat vreodata sa le mirositi sau sa le analizati logo-urile ? Pana si pungile in care vin sunt de Turcia toate si nu cred ca brandurile mari au fabrici acolo.
    Nu ma refer la Trendyol sau magazinele de complex comercial ca de mall n-au bani care stim ca produc acolo.

      (Citează)

    • Da, nu cred că “le aduc pe toate de la turci”, nici ca poți sa îți dai seama de asta după miros 😄 dar ce idee! Sa mirosi un fake 😄tare

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus