un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 5 octombrie 2023

5 Oct 2023  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

    11 comentarii

  1. Sunt curios dacă pixel 8 și variantele sale or sa fie aduse oficial și în romania

    Un mic typo la rdr, update-ul de 60 fps este la rdr nu la rdr2

      (Citează)

    • Ca de obicei, nu. “Nu se merita” sa faca efortul pentru câțiva amețiți dispuși sa dea o căruță de bani pentru pixeli. Aia isi pot lua de pe piața gri sau din afară. Nu existam pentru ei si nu vom vedea prea curand google store sau assistant in română.

        (Citează)

    • Posibil sa fie aduse la Vodafone, dar nu stiu daca pastreaza aceleasi cadouri. Dar, Amazon DE livreaza gratuit in Romania. Au cam intins-o cu 1099EUR fata de 999$ in State, dar aia e….au luat ce e mai prost de la Apple.

        (Citează)

    • Din pacate modem-ul e tot cel de la 7/7pro, o revizie mai noua cu ceva standby mode, senzorul de amprenta tot optic, senzorul de imagine tot GN1 nu cel anuntat mai demult GN2, de procesor nu mai zic ca nu am ce, si au crescut pretul.

      Cred ca au ceva angajati undercover de la apple pe la ei care ii saboteaza, refuz sa cred ca isi pot baga picioarele asa tare in linia de telefoane.

        (Citează)

    • Așa a fost Google dintotdeauna. Încearcă să copieze Apple în atitudine și hype, dar câtă vreme își va trata divizia de smartphone-uri ca “second-class citizen” nu are nicio șansă să se apropie de prestanța companiei din Cupertino.

      Am avut Pixel 6a (încă am, e pus la vânzare pe OLX) și am trecut pe Samsung, că mi se părea că Google face intenționat mișto de utilizatorii de Pixel. Mai ales de cei din unele țări europene, unde trebuie să apelezi la tot felul de artificii să obții ceea ce chinejii oferă din start: VoLTE, VoWiFi, etc.

        (Citează)

    • Eu inca il am (6a) ca la ce il folosesc nu am nevoie de semnal bun. Dar daca l-as scoate din casa, e dezastru la orice fel de semnal – wifi, date – e singurul telefon care nu are 4 linii la semnal in camera cu router-ul, restul nu au probleme. Nici ca poze nu e wow, singura diferenta o vad la cele cu zoom, dar alea-s 3% din total.

      As vrea cu tot sufletul sa pot lua un 8/8pro si sa nu am probleme cu el, dar bazandu-ma pe ce am citit de la cei care au luat 7/7pro pe softpedia, nu am curaj. Pacat ca seria are potential, cu senzor mai nou, SoC de ultima generatie si-ar merita banii.

      E inadmisibil sa te temi de probleme de semnal pe un flagship, oricare ar fi el. Sunt si cazuri de utilizatori la care le merge brici, dar sunt extrem de multi cu probleme.

        (Citează)

    • Coco:
      Ca de obicei, nu. “Nu se merita” sa faca efortul pentru câțiva amețiți dispuși sa dea o căruță de bani pentru pixeli. Aia isi pot lua de pe piața gri sau din afară. Nu existam pentru ei si nu vom vedea prea curand google store sau assistant in română.

      acum cu livrarea gratis de pe amazon.de nici nu mai merita sa ti-l aduca vreun retailer roman cu adaosul aferent.

      In plus la 8 simplu ai cadou pixel buds pro iar la 8 pro ai cadou noul pixel watch 2.

        (Citează)

  2. Era si cazul sa fie IKEA la Iasi…

      (Citează)

    • Yeap, dar cam târziu. Acest magazin o sa acopere și (in special) Republica Moldova. Cred ca lipsa infrastructurii rutiere a întârziat acest lucru… probabil magazinul se va deschide cel mai devreme 2025-2026 când o sa fie aproape gata A7.

        (Citează)

    • Exact.. magazinul IKEA din Iasi va servi pentru toata regiunii Moldova dar si pentru cei din Republica Moldova…. oricum va dura pana va fi gata, dar pana atunci.. se deschide nebunia asta de Jumbo…

        (Citează)

  3. Să-mi aduc aminte să cumpăr Mirage când ajunge la 50Lei.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus