un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 6 septembrie 2023

6 Sep 2023  ·

ȘTIRI  ·

23 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

Astăzi sunt plecat aproape toată ziua din oraș, iar în plus se lansează și Starfield. E posibil să întârzie niște articole în zilele următoare.

  23 comentarii

 1. A expirat certificatul iar

    (Citează)

 2. Gata sefu’, te-am votat :D

    (Citează)

 3. Firefox detected an issue and did not continue to nwradu.ro. The website is either misconfigured or your computer clock is set to the wrong time.

  A trebuit sa dau accept risk.

  Domnul Dumitru, aveti ceva probleme care necesita atentia Dumneavoastra imediata, lasati burgerul pe mai tarziu.

    (Citează)

 4. Certificatuuuu’

    (Citează)

 5. Man, de doua ori într-un an? Care e explicația? Host ieftin, nu? Și mai ai și rubrica zilnică cu știri din tehnologie…Tu nu ești in stare sa ai grija de site-ul tău dar vrei sa fii votat la creator awards.

    (Citează)

 6. Cum văd că lumea ignoră cu nonșalanță problema, am decis s-o semnalez eu: a expirat certificatul blogului.

    (Citează)

 7. Am venit sa zic ca a expirat https-ul ca vad ca nu zice nimeni.

    (Citează)

 8. Ca tot nu a zis nimeni nimic inca, Radu vezi ca a expirat certificatul.

    (Citează)

 9. Nu-mi dau seama exact, dar cred ca e o problema cu certificatul

    (Citează)

 10. Nenea, nenea, vezi ca nu merge certificatul !

    (Citează)

 11. Buna. ziua, sunt certificatul. M-a cautat cineva?

    (Citează)

 12. Un acme.sh, letsencrypt, sunt o gramada de lucruri automate ce rezolva treaba cu SSL-ul si nu mai ai grija lui decat la schimbarea gazdurii.

    (Citează)

 13. IGN da cu greu un 7 pentru Starfield, mai bine mai stai un pic si te joci BG3 intre timp.

    (Citează)

  • A ajuns rau Arnold daca face reclama la Parkside.

     (Citează)

  • Andrei, esti personificare romanului care pune totul “aparente”.
   Sa fie haine de firma, masina nemteasca, casa mare etc.

   Daca facea reclama la ceva brand super scump, nu “ajungea asa rau”. Asa insa e vai mama lui. Cine stie, poate merge cu loganul.

     (Citează)

  • @Boris, a fost doar o gluma. Sunt constient ca Arnold este unul dintre cei mai bogati actori si cu siguranta nu a jucat in reclamele astea pentru ca murea de foame.

   @Marean, de acord cu tine. Arnold ar trebui sa fie un model de urmat in viata pentru toata lumea. A avut un vis si a muncit pana la indeplinit, apoi a trecut la urmatorul vis si la urmatorul.
   Probabil ca daca era nascut in SUA ar fi avut sanse cel putin la o pozitie de Vicepresedinte.

     (Citează)

  • Mie mi se pare foarte misto reclama, pentru ca e autoironica. Nu e ca si cum are nevoie de bani, deci ori se plictiseste ori sufera ca e batran si nu mai este in spotlight, ceea ce e normal la varsta lui, nu e nimic de blamat aici, omul are totusi 76 de ani!!

   Arnold e un tip foarte tare, ganditi-va ca a avut 3 cariere diferite si a avut succes global in toate: bodybuilder, actor si politician.

   Imi placea mult de el de mult timp, acum ca am vazut si documentarul recent de pe Netflix imi place si mai mult (a scos si carte de memorii).

   Mie Arnold chiar mi se pare o inspiratie, asa in viata zic.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus