un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 25 iulie 2023

25 Jul 2023  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

Pe lângă: Barbie are încasări triple față de Oppenheimer.

  9 comentarii

 1. Radu, ai uitat sa pui link cu crazy days la emag. de ex la iphone sunt reduceri si de 50 de lei. de bucata, nu in total!

    (Citează)

 2. Despre filmul Barbie. Alarteri erau articole despre filmul ăsta pe g4media și pe hotnews. Asa push vezi mai rar, nu ai cum să scapi de reclamă.
  Sunt curios cum or să evolueze vânzările după primele saptamani, când oamenii or să știe mai multe despre film.

    (Citează)

 3. Da, pentru ca duci copiii la Barbie, nu la bomba atomica.

    (Citează)

  • Barbie chiar nu e un film pt copii, decat daca vrei sa ii speli pe creier.

     (Citează)

  • NU vreti totusi sa va ganditi ca este un film amuzant? Adica nu cred ca vreun copil crescut intr-un mediu normal isi va schimba atitudinea dupa ce va vedea filmul acesta.

     (Citează)

  • Amuzant? Poate o fi avand niste faze amuzante. Dar mesajul principal, femei vs barbatii (rai), e cu tinta precisa. Woke shit.

     (Citează)

 4. Renault Arkana nu a fost găsit… Pagina către el adică.

    (Citează)

 5. “Barbie opened to $155 domestically, and $182 million internationally. Oppenheimer was at $80.5 and $93.5 million, respectively. ”

  Mie imi da aproape dublu (1.92 sau 1.94), nicidecum triplu

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus