un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 24 iulie 2023

24 Jul 2023  ·

ȘTIRI  ·

1 comentariu

Pe lângă: Cristian Tudor Popescu a avut un Ask Me Anything pe Reddit.

 

OnePlus a făcut o tastatură mecanică. Dacă Plouffe zice că este bună, înseamnă că este foarte bună:

  1 comentariu

 1. Apropo de tehnologie, o companie de telefonie care îmi asigură roaming timp de 21 zile printr-o opțiune activată în țară îmi tot trimite sms-uri prin care mă informează că nu mai am decât 1 euro credit, nu mai am nicio opțiune activă și sunt în pericol să nu mai pot iniția apeluri telefonice, deci este imperativ să reîncarc cu credit din aplicație.
  Link-ul duce la aplicație unde, ce să vezi, văd că opțiunea este activă bine mersi iar creditul are valoarea pe care o știam.
  Suport clienți nu există, evident.
  De unde înțeleg că și scam-ul e de mai multe feluri, ăsta e din ăla original, de la furnizor.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus