un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 19 iulie 2023

19 Jul 2023  ·

ȘTIRI  ·

3 comentarii

  3 comentarii

 1. Summer sale pe PS Store!!!

    (Citează)

 2. speedy.gonzales

  19/07/2023 la 12:01 PM

  “Câteva mii de scriitori cer ca AI-urile să nu le mai fure munca”

  in curand urmeaza si bloggerii: articolele o sa fie scrie de un AI si doar cele publicitare sau comunicatele de presa de la diverse companii vor fi primite din afara, dar si alea e posibil sa fie scrise tot de un AI

    (Citează)

 3. Threads e o mare porcarie … de ce ai vrea sa folosesti ceva mega spyware care nici macar nu il poti sterge fara sa iti inchizi contul de Instagram. Cand ai atatea alternative decentralizare cum este Mastodon si Bluesky … prea mult hype pentru ceva atat de banal.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus