un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 5 iunie 2023

5 Jun 2023  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

Astăzi începe conferința Apple WWDC unde probabil vor anunța casca lor VR, noi laptopuri cu chipset M3 și vedem noi ce altceva.

    7 comentarii

  1. HiSky va zbura direct si nu prea, citisem undeva ca tot trebuie sa faca o escala mai in vestul Europei pentru o alimentare.

      (Citează)

    • Citeste articolul scrie clar: ……capabilitate permite companiei aeriene să opereze zboruri peste ocean, cu o singură oprire de alimentare, în vestul Europei

        (Citează)

  2. Parcarile de masini noi FORD si nu numai, de la dealerii din SUA, sunt pline ochi. Nu se vinde nimic. Adaosurile ajung si la peste 50% din pretul recomandat de producator. Dar da, nu vor face fata cererii rofl.

      (Citează)

  3. Sharjah este exact lângă Dubai, cum este Otopeni față de București. E cca. 30 dolari taxiul până în Dubai, durata 30 min.
    Asta apropo de câți români vor să zboare la Sharjah.

      (Citează)

  4. Andrei:
    Sharjah este exact lângă Dubai, cum este Otopeni față de București. E cca. 30 dolari taxiul până în Dubai, durata 30 min.
    Asta apropo de câți români vor să zboare la Sharjah.

    Da, Sharjah cred ca e mult mai aproape decat al doilea aeroport al Dubaiului, DWC, pe care a inceput Wizz-ul sa zboare relatia Dubai acum multi ani cand, inafara de taxi cu care mergeai o ora sau masina inchiriata, nu prea existau variante decente de ajuns in centru.
    Emiratul Sharjah este in mare un cartier-dormitor al Dubaiului.

    In concluzie, Sharjah poate functiona in relatie cu Dubai exact cum functioneaza Ciampino pentru Roma sau Bergamo pentru Milano. Probabil vor introduce si shuttle la DXB sa faca conexiunea mai smooth pt ca Air Arabia deserveste destinatii limitate numeric, ca distanta si confort (scurt-mediu curier, un culoar) cam ca si FlyDubai.

    Deci, pentru un Kathmandu sau Bangkok ar putea fi o varianta interesanta ca pret.

      (Citează)

    • Sharjah e chiar mai aproape de Dubai decat Abu Dhabi. Pe Wizz cand cauti zbor spre Dubai iti da implicit si cele spre AD, tocmai pentru ca sunt foarte aproape unul de altul…

        (Citează)

  5. Alin:
    Citeste articolul scrie clar: ……capabilitate permite companiei aeriene să opereze zboruri peste ocean, cu o singură oprire de alimentare, în vestul Europei

    Stiu ce zice articolul. Eu ziceam de ce a scris Radu ca și comentariu la știre.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus