un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 15 iunie 2023

15 Jun 2023  ·

ȘTIRI  ·

5 comentarii

  5 comentarii

 1. Am vazut prin octombrie un demo la esenca.app facuta de un tip de la Poli, Edi Cojocea, in care ne arata cum functiona Computer Vision. Practic te puneai in chiloti si maiou in fata telefonului si acesta iti lua masuratorile cu abateri foarte mici. Cred ca folosea API-ul Google. Ideea e ca inca nu l-am vazut implementat de niciun magazin online. Pare ca e dificil sa aduci ideile astea in productie.

    (Citează)

 2. Sa dai 44 de miliarde pe Twitter si sa nu mai ai pe urma 27 de mii pe luna pentru chirie. Asta inseamna sa fii mafiot.

    (Citează)

  • Este mai interesant faptul ca Musk insista ca angajatii sa vina 100% din timp la birou, dar nu este dispus sa plateasca chiria pentru aceste birouri.

     (Citează)

 3. “Sony testează cloud streaming pentru anumite jocuri PlayStation 5.”

  Cred ca se pregatesc sa lanseze noul PSP. Din ce se zvoneste o sa fie 100% un device de streaming, deci au nevoie sa puna la punct acest serviciu inainte de lansarea preconizata la final de an.

    (Citează)

 4. Două sute de aterizări cu Falcon 9…

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus