un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 14 iunie 2023

14 Jun 2023  ·

ȘTIRI  ·

13 comentarii

Culmea, apare la căutarea “motorola razr 40”, dar cu eroare că de fapt este ca rezultat pentru “razer 40”.

    13 comentarii

  1. eMAG are probleme cu search! Nu găsești foarte multe produse la search. Un alt exemplu este ‘Backbone’(controller pt telefon), care dacă o cauți pe google o găsește la eMAG. Cred ca băieții au făcut un release prin care au stricat search.

      (Citează)

    • Cautarea pe Emag dupa “Ucraina” da direct eroare 404, de vreun an :)
      Le-am scris pe Facebook acum 2 zile, sunt curios daca se rezolva.

        (Citează)

    • @Dan asa e mai demult. Search-ul da rateuri grave uneori, dar nu am sesizat vreo “regula” pt problema asta. Cauti un obiect cu o cautare generica( sa zicem topper), apoi vrei sa cauti precis dupa un anumit brand ca ti-a atras un obiect din gama lor dar vrei sa vezi ce optiuni mai au. Ce sa vezi nu iti mai apare produsul care ti-a atras atentia initial.

        (Citează)

    • alunelu:
      Cautarea pe Emag dupa “Ucraina” da direct eroare 404, de vreun an :)
      Le-am scris pe Facebook acum 2 zile, sunt curios daca se rezolva.

      Update dupa 2 zile: a fost reparat searchul si pentru “razr”, si pentru “Ucraina”, deci banuiesc ca Radu e citit, nu e de la sesizarea mea de pe Facebook :)
      Mai ramane sa nu mai duplice acum rezultatele afisate organic cu cele “promovate”, cand afiseaza acelasi produs de doua ori, unul langa altul.

        (Citează)

  2. Mac Pro-ul are avantajul că are mai multe opțiuni de extindere prin porturile suplimentare.

    De când au renunțat la liniile telefonice, customer service-ul la eMag e oribil. Am o comandă care nu mi-a fost livrată de mai mult de o lună de un partener. Am cerut banii înapoi și mă tot dau de la un operator la altul fără o soluție.

      (Citează)

  3. Deci e clar ca Mac-ul a scos niste procesoare bune. Dar in 2023 sa faci in continuare comparatie de performanta cu procesoare lansate in 2018 e destul de nostim. Ca sa vezi, astea noi sunt mai bune.

      (Citează)

  4. Asteptam
    review
    la
    Tesla!

    MS

      (Citează)

  5. si orice tentativa de review e blocata ca problemele la “livrare” nu tin de emag.
    deci da +++ pt customer service oribil, patit exact ce a fost descris mai sus dar cu furnizor chiar emagul nu un partener

    Silviu:
    De când au renunțat la liniile telefonice, customer service-ul la eMag e oribil. Am o comandă care nu mi-a fost livrată de mai mult de o lună de un partener. Am cerut banii înapoi și mă tot dau de la un operator la altul fără o soluție.

      (Citează)

  6. Două Mac-uri la preț bun:

    (acesta e în două culori)
    Laptop Apple MacBook Pro 14 (2021) cu procesor Apple M1 Pro, 10 nuclee CPU and 16 nuclee GPU, 16GB, 1TB SSD, Space Grey, RO Kb – eMAG.ro https://www.emag.ro/laptop-apple-macbook-pro-14-2021-cu-procesor-apple-m1-pro-10-nuclee-cpu-and-16-nuclee-gpu-16gb-1tb-ssd-space-grey-ro-kb-mkgq3ro-a/pd/D60SVXMBM/

    Laptop Apple MacBook Pro 16 (2021) cu procesor Apple M1 Pro, 10 nuclee CPU and 16 nuclee GPU, 16GB, 512GB SSD, Silver, RO Kb – eMAG.ro https://www.emag.ro/laptop-apple-macbook-pro-16-2021-cu-procesor-apple-m1-pro-10-nuclee-cpu-and-16-nuclee-gpu-16gb-512gb-ssd-silver-ro-kb-mk1e3ro-a/pd/D40SVXMBM/

    Cel de 14 costă 8000 de lei, cel de 16 9000 de lei.

      (Citează)

  7. Nu se mai termină nebunia asta cu plânsul după vorbit cu cineva la telefon de la eMAG. Majoritatea preferam sa ni se scrie mesaje și să nu ne deranjeze nimeni dar trebuie neapărat s vorbim cu cineva la eMAG. Să le arătăm noi că ei sunt de vina. Nu zic că nu sunt cazuri in care este nevoie de ajutor dar exagerăm. Am sute de comenzi la eMAG și am avut nevoie sa vorbesc cu cineva de câteva ori. Și asta în decursul a 10 ani.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus