un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 12 iunie 2023

12 Jun 2023  ·

ȘTIRI  ·

8 comentarii

 

Pe lângă: lanțul Trattoria il Calcio a fost cumpărat de Nuba.

Witcher sezonul 3 pe Netflix:

    8 comentarii

  1. Aia cu numarul record de abonari de la password crackdown e mare bs. O gramada de lume de pe diferite canale si-au anulat abonamentul sau si-au micsorat tier-ul. Inclusiv persoane pe care le cunosc, asa ca imi e greu sa cred ca o crescut numarul de abonari, cine a facut stirea face fake news aka Netflix minte de ingheata apele.

      (Citează)

    • Este posibil ca numarul de abonati sa fi crescut din momentul in care s-au introdus noile reguli. Doar ca articolul ala nu spune nimic legat de cei care au trecut pe un abonament mai mic.
      Deci poate ca nu mint cu nimic… doar omit anumite aspecte relevante.

        (Citează)

    • Si eu l-am anulat pe cel de 12E care era parazitat de jdemii de prieteni si de rude si in locul lui au aparut cel putin trei abonamente. Eu deja imi facusem unul separat de 5E anticipand chestia asta. Momentan il tin si pe asta suspendatca nu mai am timp sa ma uit sunt addicted de YouTube Premium si de subiecte noncinematografice.

        (Citează)

  2. Netflix merge pacalit cu VPN.
    Se face un VPN pe locatia salvata si restul se conecteaza acolo prin VPN.
    Documentatie exista destula pe net, despre cum se face efectiv.

    Eu nu folosesc deloc Netflix.

      (Citează)

    • Da, dar asta este mai complicat pentru utilizatorul de rand. Nu este la fel de simplu ca inainte, cand pur si simplu ii dadeai userul si parola unui prieten si el se folosea de ele direct.

        (Citează)

  3. Eu sunt unul dintre abonati care platesc in plus pentru un cont Netflix din afara locuintei.

      (Citează)

    • Deci daca am doua locuinte (stau o perioada la o locuinta si o perioada la alta locuinta) trebuie sa platesc extra?

        (Citează)

  4. Mie mi se pare ca la fiecare mutare din asta mai radicala a unui vendor, apar prevestitorii apocalipsei si spun ei cum o sa falimenteze brandul respectiv.
    Asta se cam intampla dupa fiecare lansare Apple. Si cu FB/Meta la fel.
    Doar ca intre timp nu a murit nimeni, totul minunat.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus