un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 9 mai 2023

9 May 2023  ·

ȘTIRI  ·

14 comentarii

Pe lângă: proiect de lege privind dezincriminarea posesiei de canabis pentru consum propriu.

Trailerul de la Oppenheimer, un film despre tatăl bombei atomice:

    14 comentarii

  1. Stai…parca nici nu se terminase o campanie fake la emag. A inceput alta?

      (Citează)

  2. Cătălin Țone, expert antidrog: Legalizarea canabisului recreațional ar fi o mare eroare.

    „Cel mai consumat drog în România este canabisul. Ceea ce este trist este faptul că marijuana din ziua de astăzi nu mai are 3-4-5% THC ca pe vremea lui Bob Marley. Sunt plante hibrid foarte puternice și lovesc creierul. Și un procent însemnat se amestecă și se stropesc cu droguri sintetice. Nu ne putem juca cu așa ceva”, a spus Țone.

      (Citează)

    • Problema aici nu se pune daca fumatul marijuanei este sanatos sau nu. Oricum toata lumea care vrea sa fumeze, face asta deja.
      Ideea este sa dezincriminezi consumul de canabis pentru a descuraja alte substante asa zis “legale”.

        (Citează)

    • @Dan.S, dacă este adevărat ce spune domnul „expert antidrog”, ăla e încă un motiv pentru care ar trebui legalizată. Ai văzut ce frumos e în Amsterdam? Te duci, alegi soiul, știi exact cât de puternică e, care sunt efectele, civilizat. Ai astfel de probleme cu plantele hibrid care lovesc creierul atunci când cumperi de la un băiat care le-a crescut în baie sau în cine știe ce groapă la țară, nu când lucrurile sunt reglementate.

        (Citează)

    • Pai Tone e expert ANTI-drog, sa intreb un expert pro-drog.

        (Citează)

  3. Salutare, am si eu o intrebare. Zilele trecute pe emag imi arata o promotie la iphone 14 pro de 20%. Problema e ca atunci cand dadeam sa cumpar produsul nu mai mergea reducerea si dadea eroare. Am facut sesizare si mi.au spus ca e o eroare dar le.am reamintit ca daca apare pe site trebuie onorata. Ce credeti am sanse de succes? Am print la tot, conversate, site etc. Daca imi spun ca nu pot beneficia de reducere ce pot sa fac mai departe? Reclamatie la anpc m.ar ajuta? Multumesc

      (Citează)

    • O eroare se onoreaza doar cand e campanie de marketing ca a fost o eroare.

        (Citează)

    • Ce spunea mesajul de eroare? Ai încercat cumva să comanzi și din aplicația de mobil, uneori merge așa.

        (Citează)

    • „Am facut sesizare si mi.au spus ca e o eroare dar le.am reamintit ca daca apare pe site trebuie onorata.” – atitudine clasică de român milog, e o eroare pe site, dar el trebuie să primească bunurile la preț greșit… =)))

      Tu dacă ai avea un magazin și ai face o astfel de greșeală ți-ai asuma costurile?

        (Citează)

    • Ionut care incearca sa aplice 20% reducerea de la o campanie de fashion cu o lista de produse selectata -> la iphone.
      Baga anpc si judecata cum sa ii lasi sa scape pentru o eroare de afisaj, dupa ce ai primit email cu un link si lista de produse la care se aplica.

        (Citează)

    • Ciuby:
      Tu dacă ai avea un magazin și ai face o astfel de greșeală ți-ai asuma costurile?

      Păi ce, tu nu știi imnul de suflet al românului? Am greșit și eu, dar cine nu greșește, ai greșit și tu, greșeala se plătește.

        (Citează)

    • Legea spune ca sunt obligati sa vanda la pretul afisat.
      Daca scrie “pret 5000 de lei” si “da click aici pentru 20% reducere”, dai clck si iti da eroare, emag e acoperit. Daca dai click si iti afisaza ‘pret final 4000 de lei’ ar cam trebui sa il onoreze.
      Din ce spune Ionut, pare sa fie prima varianta.

        (Citează)

    • @Ciuby, nu cred ca este vorba de atitudine de roman milog. Pur si simplu legea spune ca un produs trebuie vandut la pretul afisat. Si cam peste tot in lumea civilizata, companiile serioase isi asuma greselile.

        (Citează)

  4. Boris:
    Pai Tone e expert ANTI-drog, sa intreb un expert pro-drog.

    Florin Piersic Jr., vezi la el, umbla vorba ca le stie pe incercate pe toate.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus