un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 22 mai 2023

22 May 2023  ·

ȘTIRI  ·

4 comentarii

  4 comentarii

 1. Samsung probabil ca pastreaza Google ca motor de cautare default pentru ca daca ar trece la Bing ar pierde probabil o parte dintre utilizatorii browserului lor (multi ar trece pe Chrome).

    (Citează)

  • Cred că i-a speriat reacția din partea pieței când au apărut zvonurile. Sau a venit Google imediat cu o renegociere. Totuși, Google plătește ca să fie acolo.

     (Citează)

 2. Parteneriatul dintre Nvidia GeforceNow si Microsoft a fost anuntat deja de cateva saptamani.
  Primul joc este deja disponibil in cloud – Gears of war 5. Il am pe lista pt cand va fi disponibil la reducere de pret.

    (Citează)

 3. 700 000 inseamna 1917 pe zi, iar daca ne gandim ca nu in fiecare zi a functionat trenul (mentenanta / alte chestii) numarul se duce undeva la 2000, un avion cara sa zicem 160 pasageri ca medie, ajungem la 13 zboruri full (aterizari/decolari).
  Inca e putin, dar simt ca are potential de crestere pana apare si metroul.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus