un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 6 aprilie 2023

6 Apr 2023  ·

ȘTIRI  ·

8 comentarii

 

Cyberpunk 2077 cu path tracing, un fel de ray tracing dus la maxim. De asta și update-ul se numește Overdrive:

  8 comentarii

 1. Preturile majorate cu 2 euro vor (fi ) avea impact doar pentru clientii noi… ceilalti vor rezilia in veselie generala mai ales dupa ce au apucat sa primeasca, la pachetele de net de 7 euro, telefoane Samsung A53 /33 si rutere 4G+ de care si asa era plin talciocul..

  Acum va fi si mai plin..

    (Citează)

 2. Nu stiu ce sa zic ca nu poti opri dezvoltarea AI, abonamentele la ChatGPT versiunea 4 au fost oprite.

    (Citează)

  • Sigur China, Rusia, UAE, Iran si alte state din astea democratice in care e o placere sa traiesti se vor opri din dezvoltarea AI.

   Daca USA/EU se opresc isi dau cu barda-n c0aie; nu se pot opri.

   AI race = Nuke race

     (Citează)

  • EU sunt de acord cu tine.

   Nu se poate sa intredeschizi usa, sa vezi ce e inauntru, sa iti placa si sa o inchizi inapoi.

     (Citează)

 3. Dar a fost o chestie numita Animatrix. Si in ea a fost o chestie numita episodul The Second Renaissance.

  In care s-a incercat coabitarea pasnica cu robotii. Dar masinile au produs un automobil de serie care zbura, si in plus orice alt aspect al ei era superior cu 2 trepte masinilor produse de oameni. Si disparitia peste noapte a Ford, Dacia, Mercedes & restul a repornit razboiul cu masinile.

  ..la naiba, daca Vestul pierde trenul asta sunt ultimii fraierii.

    (Citează)

  • Eu propun sa cream o retea controlata de AI, care sa aiba grija de armamentul nuclear. Si sa o botezam cu un nume oarecare…de exemplu, Skynet.

     (Citează)

  • @Andrei
   Gluma glumă, dar în mod cert domeniul militar va fi primul în care se vor face implementări masive de AI.

     (Citează)

  • Deja se plang multi generali ca este mai dificil sa antrenezi piloti noi decat sa faci rost de avioane pe care sa zboare. De aici pana la un avion pilotat de AI mai este doar un pas.
   Si daca renunti la pilot, din start poti face avioanele mai compacte si mai performante.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus