un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 5 aprilie 2023

5 Apr 2023  ·

ȘTIRI  ·

5 comentarii

Pe lângă: Coca-Cola va introduce capace care rămân agățate de sticlă.

  5 comentarii

 1. Samsung S10e a fost printre ultimele telefoane Android pentru cei cu mâini normale. In ziua de azi găsești numai cărămizi cu Android, pentru cei cu mâini mai mici trebuie sa treci pe iOS.

    (Citează)

  • Cam da. Dar nu e vorba de maini mici, eu am manusi XL si tot ma enerveaza mini tabletele android pe care le numim telefoane. Parca s-au tampit toti, zici ca ne uitam la filme pe ele. iPhone-ul normal ramane mai ok ca marime.

     (Citează)

  • iPhone 14 “normal” este putin mai mare decat Samsung S23. Iar iPhone 13 “normal” este putin mai mare decat Samsung S22.

   Poate te referi la versiunea Mini la care oricum si Apple a renuntat incepand cu generatia 14.

     (Citează)

 2. nu stiu de ce nu desfiintam politia cu totul ca oricum toate legile se fac sa-i lege cat mai mult pe politisti si sa-i apere cat mai mult pe infractori

    (Citează)

 3. deschis la Milano de curând o astfel de sticlă
  să dea naibii dacă nu e greu să rupi dopul ăla de tot

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus