un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 14 aprilie 2023

14 Apr 2023  ·

ȘTIRI  ·

4 comentarii

 

Pe lângă: KFC +29% în 2022.

Immortals of Aveum este un nou joc EA, se va lansa pe 20 iulie. Pare un first-person shooter cu magie, nu cu arme normale, ceea ce poate fi interesant:

  4 comentarii

 1. Titter sună foarte amuzant.

    (Citează)

 2. “James Webb descoperă cea mai bătrână gaură neagră din Univers.” ar fi un nume bun de film porno :D.

    (Citează)

 3. Vrea cineva calculatoare care să îți detecteze prezența? În afară de reclame și colectare de și mai multe date nu văd la ce ar folosi.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus