un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 11 aprilie 2023

11 Apr 2023  ·

ȘTIRI  ·

6 comentarii

 

Pe lângă: grupul israelian Tefron a cumpărat Adesgo. Compania produce dresuri încă din 1926. Fabrica de la Șincai pare o ruină, dar poate au și altele din moment ce exportă așa mult.

  6 comentarii

 1. 2023 si in continuare multe aplicatii si updateuri vin prima data pe ios si dupa ceva timp si pe android. Google e batut in cap sa faca asta desi au propria serie de telefoane + sistem de operare.
  Sa nu dai dreptate astora de zic ca iphone e peste orice cu android?

    (Citează)

  • Da, peste, un sistem de operare care nu permite mutarea icon-urilor si widget-urilor pe ecran. Un sistem de operare care nu are aplicatie corecta pentru instagram. Dar da, peste.

     (Citează)

 2. “7 piețe din 4 orașe” au POS, nu că sunt 7 POS-uri.
  Știu că a fost vâlvă în presă când s-a dat drumul la plata cu cardul în Piața Cibin din Sibiu, văd că se confirmă în articol că a fost prima din țară. Între timp au apărut și în cealaltă piață pe care o frecventez în oraș.

    (Citează)

  • In Fetesti/ialomita exista o taraba la piata unde platesti cu cardul(are aplicatia de plata direct pe telefon). In Bucuresti, piata apusului acelasi lucru..cred ca au aparut in multe locuri si fara ajutor/sprijin din alte parti.

     (Citează)

 3. Fabrica aia este o ruina, pentru ca Forte Partners au cumparat-o pentru a face niste locuinte la preturi care incepeau de la 230.000 de euro in 2019/2020 cand am primit oferta lor, dar pandemia cred ca le-a cam blocat planurile, si au si vandut prima cladire U-Center. https://www.zf.ro/business-construct/forte-partners-vrea-sa-construiasca-500-de-apartamente-pe-terenul-de-19443537

    (Citează)

 4. Gaelex:
  Da, peste, un sistem de operare care nu permite mutarea icon-urilor si widget-urilor pe ecran. Un sistem de operare care nu are aplicatie corecta pentru instagram. Dar da, peste.

  FYI, icoanele si widgeturile pot fi mutate pe ecran la iPhone/iPad.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus