un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Reduceri la jocuri în Spring Sale la Playstation (plus console fără bundle la preț bun)

12 Apr 2023  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Poate vreți un cadou de iepuraș: ofertele Spring Sale sunt în plin având pe PlayStation Store, le găsiți pe site pe toate.

Înainte de jocuri, însă, console! Dacă vreți consola PlayStation 5, uitați-vă la Orange, care este unul dintre partenerii oficiali ai PlayStation în România. Cred că este singurul magazin online din prezent care are în stoc consola PS5 cu disc și atât, fără vreun joc inclus, la prețul de 2.860 de lei, adică prețul oficial al consolei. Celelalte magazine care lucrează direct cu Sony vând consola mai scump, ca pachet cu un joc sau altul. Dacă vreți cel mai mic preț, însă, este acesta de la Orange.

O puteți găsi și în unele magazine Orange mai mari, dar pare mai sigur să o comandați online. S-au redus semnificativ problemele cu stocurile de console PS5, dar cea stand-alone apare totuși rar și este foarte căutată, fiind pachetul cel mai ieftin, până la urmă. Întrucât este vorba de Orange, puteți folosi și diverse puncte Thank You la achiziție.

 

Acum jocuri. Ofertele Spring Sale au fost lansate de fapt încă din 29 martie, dar articolul de pe blogul PlayStation spunea că vor fi introduse unele noi astăzi, 12 aprilie, ceea ce văd că s-a și întâmplat dimineață.

The Last of Us 2 de PS4 (merge și pe PS5, desigur). Nu știu când apare sezonul 2 al serialului HBO, așa că jocul numărul 2 este momentan singura metodă de a afla soarta personajelor și noile aventuri ale lui Ellie.

FIFA 23 Ultimate Edition de PS4 și PS5. În caz că vreți ediția cu de toate a jocului, nu cea standard. Include jocul de PS4 și jocul de PS5.

Mortal Kombat 11 Ultimate de PS4 și PS5 costă 67 de lei.

Gotham Knights, lansat recent, are reducere 60%. Ediția Deluxe costă doar un pic mai mult decât cea Standard. Jocul este un open world action RPG în Gotham. Batman a dispărut. Te joci cu alți patru eroi, Batgirl, Nightwing, Red Hood și Robin, ca să ții orașul în siguranță.

(ați văzut umbra lui Batman (la Cozia) jos, în baltă?)

Assassin’s Creed Valhalla Dawn of Ragnarok este cel mai recent DLC pentru Valhalla.

Cyberpunk 2077, care a devenit tot mai bun.

Sunt reduceri și la două jocuri mai copilăroase, dar cu care se vor distra bine și adulții. Ratchet & Clank: Rift Apart și Kena: Bridge of Spirits. Grafică precum în filmele Pixar, personaje plăcute, povești cu morală bună, din astea.

Alte oferte bune:

The Last of Us 1 de PS5. Dacă ați văzut serialul, poate vreți și jocul după care este făcut. Aceasta este varianta refăcută a jocului lansat în 2013, pe vremea PS3. Varianta de PS5 folosește engine-ul nou, arată mai bine, dar spune aceeași poveste care a făcut seria foarte celebră. Vedeți că este mai ieftin pe Altex, dacă nu vă deranjează să așteptați curierul.

Destiny 2: Lightfall de PS4 și PS5, pentru pasionații jocului. Acest update introduce Neptun ca destinație nouă și continuă povestea jocului.

NBA 2K23 este redus individual pentru PS4 sau PS5, dar ediția specială Michael Jordan are și ea reducere. Poate fi jucată pe PS4 și PS5 și include pe lângă joc diverse bonusuri.

(foarte mișto imaginea aceasta cu Jordan)

FIFA 23 standard de PS5 are o reducere de 70%.

Grand Theft Auto 5 de PS4 și PS5 are o reducere mare, costă 96 de lei. GTA 5 și GTA Online într-un singur pachet. Doar 5-ul oferă zeci de ore

 

Ca de obicei, sunt oferte și în magazinele partenere: eMAG, Altex, Flanco și Sony Center. În principiu prețurile sunt la fel în toate magazinele, dar unele listează mai multe jocuri decât altele. Avantajul unui joc pe disc mi se pare ușurința de a-l da cadou, mai ales acum de Paști, sau de a-l împrumuta altcuiva după ce-l terminați.

Cum spuneam mai sus, The Last of Us 1 de PS5 este mai ieftin la Altex decât online. Gran Turismo 7, varianta de PS5, are un preț bun tot la Altex.

Sunt uimit de câte zeci de ore de gaming poți primi pentru 50 de lei. De exemplu, colecția Uncharted 1, 2 și 3 de PS4 costă 50 de lei. Tot 50 de lei costă și Ghost of Tsushima sau The Last of Us 2 de PS4. Toate sunt povești excelente și merită jucate dacă nu ați făcut-o la lansarea lor.

    5 comentarii

  1. Pentru cei cu neveste plinuțe ca niste pui de elefant (şi nu numai) avem Just Dance 2023 la 118 lei versiunea cu cod..(Altex Mediagalaxy etc)

      (Citează)

    • Il are cineva cumparat? Aplicatia de telefon pentru varianta 2023 are o nota foarte slaba pe Google play pentru multimea de bug-uri

        (Citează)

  2. Fără reduceri la abonamentul ps plus?

      (Citează)

  3. Prietenu’ zice ca nu e reducere la FIFA 23…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus