un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Filme: Blue Beetle (Warner/DC) se lansează în august 2023

5 Apr 2023  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

10 comentarii

Nici nu știam că se lucrează la Blue Beetle sau că există și acest super-erou. Din trailer, pare un fel de Spider-Man + Iron Man + Deadpool. Este făcut de DC, așa că nu există nici o garanție ca va fi bun, dar măcar trailerul este interesant și are muzică potrivită.

Vocea scarabeului pare a fi Lana din Too Hot to Handle de pe Netflix. În plus, la un moment dat în trailer mi se pare că face chiar buster sword-ul din Final Fantasy 7, nu?

Muzica este Lil Uzi Vert – I Just Wanna Rock.

    10 comentarii

  1. Pare prost din trailer

      (Citează)

  2. Da, e sabia din Final Fantasy. De asemenea, apare si hideout-ul + nava lui Ted Cord, cel de-al doilea Blue Bettle si uniforma primului.

    Pare sa fie o adaptare buna a personajului.

      (Citează)

  3. Dat fiind cat de proaste au fost ultimele Marveluri, DC primeste o sansa nesperata.

    Si mai este o regula, comixurile de succes devin filme de succes. Asta a mers, capitaneasa Marvel nu, niciodata.

    Daca nu apar impresii negative online, posibil sa il vad la cinema.

      (Citează)

  4. E un Ironman varianta DC
    combinat cu Spiderman modern.

    Ciorba

    P.S. @Radu iar am comentarii neaprobate cu zilele.

      (Citează)

    • Nu e chiar ciorba. Eroul ala e din 1939 aparut in benzile desenate. Si-a facut aparitia cu ceva ani in urma in seriale animate precum Batman: The Brave and the Bold si Young Justice.

        (Citează)

  5. Nu stiam ca există si gandacu asta. Io-s curios pe ce criterii aleg astia personajele despre care sa faca filme. Ca-s niste specimene mult mai cunoscute si mai interesante. Atat in marvel cat si in dc.
    Gen Beyonder sau Elaine Belloc.

      (Citează)

  6. PartidulSpecialiiRomânia

    05/04/2023 la 6:33 PM

    Nici eu nu știam că se lucrează la acest încă un film cu super eroi. Singurul aspect care mă interesează e dacă e cumva ultimul.

      (Citează)

  7. Mda, am vazut tot filmul din trailer. Pas.

      (Citează)

  8. Alt film de duzină hollywodiana, scos să bifeze niște chestii și să-și facă unii, target-ul.

      (Citează)

  9. O fi personajul vechi, dar până acum n-am auzit de el și sunt fan DC/Batman/Superman/Justice League. Eu unul aș fi ales alt personaj, un Dick Grayson sau Nightwing. Ceva îmi spune că un neavenit de CEO a ales personajul pentru că e o combinație între două de la Marvel și că trebuie să prindă. Nu merg la cinema, îl aștept pe HBO Max. Sunt curios dacă James Gunn va face ceva cu reboot-ul universului DC.

    PS: Știu de ce au ales personajul. Face mișto de Batman, dar o face prost. Păcat de actori, joacă binișor.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus