un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 7 martie 2023

7 Mar 2023  ·

ȘTIRI  ·

5 comentarii

Pe lângă: Lamborghini Urus Performante.

    5 comentarii

  1. Stirea cu COUNTER STRIKE 2 e falsa, si nu ai verificat-o:

    “Counter-Strike 2” is not real, and is based on a datamined executable titled “cs2.exe”
    that is years old, potentially even older than Global Offensive.

    What’s coming around the corner is an engine switch update, which has been delayed for so long, precisely because they’re trying to keep the game the same ”

    P.S. DE FIECARE DATA CAND DAU UN COMENTARIU PE ACEST BLOG, URMEAZA O RUNDA DE CEL PUTIN O SAPTAMANA DE SPAM-URI PRIMITE PE ADRESA DE EMAIL. WTF DUDE

      (Citează)

  2. Produsele Microsoft pentru Mac sunt un general sinistre iar de noul design de la Outlook fug de vreo 2 ani de când îmi tot propune să îl folosesc.

    Au scos multe funcționalități de usability cum ar fi să vezi thread-ul unui email cu un singur click. Nu mai vorbim de faptul că se ambiționează să nu suporte CalDav.

    Dar well, Mail de la Apple e atât de prost încât Outlook pare stelar, și iată de ce îl folosim :)

      (Citează)

  3. Stirea cu femeia ajunsa pe pista aeroportului Otopeni ar fi trebuit sa duca la multe demisii. Si daca nu demisii, concedieri, pentru ca este inadmisibil sa se poata plimba oricine ca voda prin loboda.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus