un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 3 martie 2023

3 Mar 2023  ·

ȘTIRI  ·

10 comentarii

    10 comentarii

  1. Instagram introduce verificarea vârstei în mai multe țări :)

      (Citează)

  2. Cum adica ia bani degeaba McConaughey? Le zice cel putin o data pe zi: “Gotta pump those numbers up. Those are rookie numbers in this racket. I myself, I jerk off at least twice a day.”

      (Citează)

  3. Cei de la Aramco au inceput de cativa ani sa se implice tot mai mult in proiecte energetice verzi. Este normal sa se pregateasca pentru un viitor in care utilizarea de hidrocarburi va scadea considerabil.

    Daca toate statiile vor incepe sa puna suprataxa pe timpul suplimentar de stationare va deveni foarte amuzanta incarcarea electrica. Adica sunt sanse ca daca intarzii 15-20 de minute sa platesti mai mult stationarea decat incarcarea propriu-zisa.

    Si uite asa devin utile masinile cu webcam integrat din articolul de acum cateva zile. Stai in “benzinarie” si partici la sedinta.

      (Citează)

  4. aia cu Salesforce e amuzanta. oamenii fac scandal ca cineva dintr-o companie privata face ce vrea cu banii lui si nu ii intreaba pe ei ce parere au

      (Citează)

    • Well, coincidenta, dar banii lui se fac cu fraierii aia care au fost dati afara sau care au salarii prea mici ca sa isi permita o chirie decenta.

        (Citează)

    • Problema este ca, oricat de bun este softul la care tu lucrezi, nu are nici o valoare daca nu poti sa il monetizezi. Asa ca singura intrebare relevanta este daca Matthew McConaughey a reusit sa creasca vanzarile cu peste 10 milioane de dolari sau nu.

        (Citează)

  5. Cei de la Aramco sunt destepti si investesc in viitor. Au facut bani multi din petrol si acum trebuie sa se asigure ca vor castiga si mai multi bani in viitor chiar fara petrol. Cum faci asta? Simplu: cumperi sau devii actionar in cele mai mari firme/proiecte de energie verde incat asta e viitorul, banii oricum stateau degeaba in conturi.

      (Citează)

  6. pai nu ziceai tu, mane, ca petrolistii trebuie sa se orienteze catre un viitor electric.

    din 15 februarie:

    Dacă aș fi în locul acestor companii, aș face urgent toate studiile necesare și toate previziunile posibile pentru a analiza business-ul până în 2035 și mai ales după aceea. Dacă aș fi în locul acestor companii, aș începe de astăzi investițiile în tot ce înseamnă producție și distribuție de energie electrică și hidrogen, altfel coloșii industriali ai viitorului vor fi alții.

    – nwradu

    nu e chiar productie si distributie, dar aproape.

      (Citează)

  7. legat de ghiseul.ro, a aparut acolo o amenda (o asteptam), cat timp am sa o platesc?

      (Citează)

  8. Anda:
    Well, coincidenta, dar banii lui se fac cu fraierii aia care au fost dati afara sau care au salarii prea mici ca sa isi permita o chirie decenta.

    Au mai fost unii care au pus mijloacele de productie posesia muncitorilor. Inca mai exista tari unde se foloseste sistemul, in caz ca te intereseaza pentru emigrare.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus