un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 23 martie 2023

23 Mar 2023  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

  7 comentarii

 1. speedy gonzales

  23/03/2023 la 10:45 AM

  Nvidia lanseaza o librarie software numita “Nvidia cuLitho”
  doar ca “culito” in spaniola inseamna fund mic

    (Citează)

 2. Ce sa vezi, încă o data se confirma ca ținta a fost divizia de mobile Huawei, iar centralele telecom Huawei doar pretext.

    (Citează)

 3. Wow, gențile alea de la Musette sunt și urâte și complet nefolositoare.

    (Citează)

 4. Google culege ce a semănat: afișări in prima pagina de fake news.

    (Citează)

 5. Folosesc pe telefon de cativa ani o versiune modificata de Instagram, Instapro sau ceva de genul, n-am vazut reclame, suggested contacts sau alte chestiuni iritante. Daca intru cu adblock dezactivat de pe pc, e jale de cate reclame apar :))

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus