un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 28 februarie 2023

28 Feb 2023  ·

ȘTIRI  ·

19 comentarii

    19 comentarii

  1. Nici macar nu mai au zboruri Blue Air. Acum cateva saptamani in urma cand am luat bilete spre Romania pentru luna aprilie, nu aveau nici un zbor de pe Bruxelles. Am zburat cu ei in ultimii 6..7 ani. Tarom ne rupe la pret. La Tarom 1200 euro biletele. Am ales Wizz de pe Charleroi cu 800 euro si doar un bagaj. 2 adulti si 1 copil de 5 ani, dar oricum 3 bilete intregi se calculeaza.
    Imi pare rau ca dispare Blue Air.. era mereu plin. Aveau clienti pe ruta asta. Cred ca daca puneau inca un zbor suplimentar de pe Bruxelles, ii ajutau ei pe Tarom sa falimenteze..

      (Citează)

  2. Fara nici o legatura cu subiectul dar, Radu cand ai fost la innoit buletinul, cum ai facut dovada adresei de domiciliu pentru Matilda?
    Presupun ca pentru tine ai fost cu contractul de v/c sau vreun extras de carte funciara; la ea a trebuit sa dai tu vreo declaratie sau cum a decurs?

      (Citează)

    • Da , cand stateai la parinti cum era :)? Nu mergea unu dintre ei cu tine sa declare ca stai si tu la adresa ?

        (Citează)

    • Eu nu mai tin minte nici de acum 10 ani cand le-am facut pe astea curente :)

      Oricum, in conditiile in care vin cu CI valabil mi se pare stupid sa ma puna sa duc toata hartogaraia aferenta atata timp cat doar prelungesc valabilitatea.

      Si mai trist e ca nu le prind direct pe alea in format nou.

        (Citează)

    • Dacă e și ea trecută pe contractul de v/c atunci s-a dus singură.
      Dacă e doar el, atunci când ea a depus actele, l-a luat și pe el de mână să meargă (pentru că nu se acceptă doar o cereri semnată de proprietar, bugetarul vrea să îl vadă în carne și oase)

        (Citează)

    • Pyro, Nu e stupid deloc, in caz contrar ți-ai fi prelungit buletinul la infinit deși poate proprietarul nu te mai vrea acolo.
      La ce “toată hartogaria” te referi? E doar CVC.

        (Citează)

    • @Tano, iti trebuie asa:

      – CI vechi
      – certificat de nastere
      – dovada resedintei
      – certif casatorie

        (Citează)

    • Plus copii, nu uita de copii. Plus originale si copii dupa certificatele copiilor(sic), daca ai si nu i-ai trecut inca pe adresa respectiva.
      Macar ultima data nu m-au mai pus sa declar cartea de alegator pierduta, desi pe lista de documente inca e mentionata

        (Citează)

    • Din fericire n-are inca buletin :-)

        (Citează)

  3. ăla care dormise pe jos la birou ca să muncească mai mult merita concediat, e prost făcut grămadă.

      (Citează)

    • Da, si eu ma bucur ca a fost concediata. Poate asa oamenii inteleg ca pur si simplu pentru o companie mare nu insemni nimic. Atunci cand activitatea ta nu aduce suficient profit, vei zbura imediat indiferent cate nopti ai dormit pe jos in fata biroului.

        (Citează)

    • Trebuie concediat pentru ca a dormit. Pai cum iti permiti sa dormi cand firma e in rahat?

        (Citează)

    • Este o domniță, mamă a 3 copilași (dacă țin bine minte).

        (Citează)

  4. Da sunt ok zborurile cu Tarom..

      (Citează)

  5. Blue Air nu merge prea bine cu statul român, dar a mers minunat cu privatul, având în vedere ce i s-a întâmplat și ca e unde e.

      (Citează)

  6. Blue Air isi vinde avioanele si nici nu au rute unde sa mai pot cumpara bilete.

    Cand vreodata sa mearga bine Blue Air sau Tarom cand gasesti bilete la low cost spre aceleasi destinatii la preturi de 3 ori mai mici.

    Companiile de stat au colaborari cu firmele si companiile care au angajati ce calatoresc mult, parlamentari care se plimba in voie si influenceri care n-au auzit de Wizz si Ryan si oricum nu se uita cat platesc pe avioane. Ei de aici si avioane pline.
    N-ai sa vezi capsunarii din Spania mergand cu Tarom cum nici pe Halep cu avionul roz.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus