un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 23 februarie 2023

23 Feb 2023  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

 

  7 comentarii

 1. Tocmai ce primisem stirea cu Vodafone+Pixel pe helpcommunity.
  Daca vor fi printre, oare va fi restrictionat pe reteaua lor ? Ca daca da, nu ma mut la ei de la Digi si deci n-am ce astepta.

    (Citează)

  • Gasit pe net: “Dacă vei cumpăra doar terminalul, fără alte servicii de comunicații electronice, operatorul îți decodează gratuit terminalul achiziționat.”
   Daca cumperi cu tot cu abonament poti sa ceri deblocare gratuita doar la incheierea perioadei de abonare.

   Si eu sunt interesat de Pixel. Sper sa le aduca si la noi.

     (Citează)

 2. Linkul cu Apple Watch nu funcționează

    (Citează)

  • Functioneaza, dar pe scurt – e la proof of concept – pana sa fie inclus intr-un Watch mai este inca departe

     (Citează)

 3. Daca as fi Apple si as reusi sa masor glicemia fara sa intep pacientul, as face acest patent liber pentru toti producatorii si as deschide accesul catre tehnologie tuturor.

  O asemenea descoperire ar fi cel mai revolutionar lucru al lor.

    (Citează)

  • Dap, că așa funcționează Apple, cu gratuități. Mhm. Nu cer 1000 euro pe un stand de monitor.

     (Citează)

  • Da, asa functioneaza cercetarea in tehnologie: eu investesc de 10+ ani miliarde in cercetare, si daca/cand ajung la un rezultat pozitiv, il dau gratis tuturor, ca cei ce nu au investit sa marcheze profiturile ce mi se cuvin. Si dupa aia de unde alti bani ca sa investesc in urmatorul produs revolutionar?
   Comunists much pe aici?

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus