un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 22 februarie 2023

22 Feb 2023  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

Pe lângă: Putin vrea și Transnistria.

    9 comentarii

  1. Acea sursa nu este printre cele certificate 80+ pentru Aerocool – si sunt multe de altfel. Cel mai probabil avem de-a face cu o sursa *compatibila* cu standardul, dar care nu a fost testata oficial.

    Totusi, nu e frumos sa minti.

      (Citează)

  2. Romania are doar ~3000 MW in eolian. Articol de ZF – ăștia nu își amintesc nici data nașterii…

      (Citează)

  3. La Vivre, nu poți sa numești “măsură” propunerea ca deținătorii obligațiunilor sa primesca înapoi 15% din principal peste 4 ani și absolut nicio dobânda. Mai degrabă o gluma.

      (Citează)

  4. Google tot insista cu serviciul RCS, care a aparut mult prea tarziu. Daca vreau sa trimit ceva multimedia, ma duc direct pe WhatsApp, nu in aplicatia de mesagerie.
    Diferenta este ca pe WhatsApp stiu sigur ca atata timp cat am pe cineva in lista, pot sa ii trimit ce continut vreau.
    In schimb, in cazul RCS, chiar daca toti utilizatorii Android l-ar folosi, tot raman userii cu iOS unde nu exista interconectare..

      (Citează)

    • De asta trag în paralel să fie compatibili și cu iOS. Dar da, s-au mișcat prea lent.

      Cred că sunt aproape 10 ani de când am scris despre RCS pe blog, văzut la MWC. Și apoi n-am auzit nimic vreo 5 ani, timp în care WhatsApp le-a furat pâinea. Încă un domeniu în care operatorii și chiar și Google s-au mișcat lent și nu au intuit o nevoie normală a pieței.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus