un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Stație de încărcare electrică montată de PMB în parteneriat cu o asociația de proprietari

7 Feb 2023  ·

AUTO  ·

9 comentarii

La Piața Sf Voievozi (pe lângă Moxa) am văzut o stație de încărcare montată de primărie. Știu că mai sunt și altele prin oraș, montate de primăriile de sector, dar aceasta mi-a sărit în ochi pentru că este foarte mică, este doar acea cutie plasată pe un stâlp stradal.

Este un singur loc de parcare rezervat pentru ea. Interesant este că pe semn scrie că stația este dezvoltată în parteneriat de către PMB și Asociația de Proprietari Piața Sf Voievozi nr. 1 și gândită pentru câteva business-uri de la parterul acelor blocuri. Nici nu știam că așa ceva este posibil.

A doua oară când am trecut pe acolo era la încărcat un BMW.

    9 comentarii

  1. Deja vandalizat… As sta cu pistolul de paintball si i-as marca pe toti golanii care lasa numele prostilor pe toate gardurile.
    Foarte fain gandit.

      (Citează)

  2. pare un prelungitor facut de nea Costel si nu cred ca respecta nici un standard in domeniu in lipsa unor elemente de comutatie/plata etc. cand ploua ai parte gratuit de terapie cu electrosocuri.

      (Citează)

  3. S-a apucat Baluță sa sparga strazile pe la mine. Pun alți stâlpi de iluminat, camere video si chargere în parcările de printre blocuri.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus