un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ați cumpărat de la Glovo Express / Bolt Market / Tazz Now?

5 Jan 2023  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

9 comentarii

La Mihai Bravu cu Dâmbovița, lânga Lidl, se face sau deja s-a făcut un Glovo Express. Înainte era un magazin Proges acolo, dar n-a mers și s-a închis de mult.

N-am cumpărat niciodată ceva de pe Glovo Express, Bolt Market, Tazz Now sau cum se mai cheamă acestea. Sunt utile? Le folosiți? Dacă da, pentru ce?

    9 comentarii

  1. Bolt Market folosesc cam o data la doua zile, livrarea este gratuita peste 100 (mai nou 110 lei), pentru tigari si apa + alte maruntisuri, sunt foarte rapizi (ajung cam in 20-30 de min – zona Dristor). N-am avut niciodata probleme, preturi un pic mai mari decat in magazine dar nah, taxa de comoditate.

    Glovo Express am folosit de mai multe ori dupa 22 seara, am impresia ca sunt deschisi pana mai tarziu decat majoritatea, pt refill de bautura/tigari/snacksuri. Preturi mai mari decat in magazine, adaos mai mare decat la celelalte doua.

    Tazz Now este o gluma proasta, am comandat de doua ori, ETA 30 min, in realitate comenzile au ajuns dupa doua ore si insistente, voucher primit pentru intarziere dar nu m-a incalzit cu nimic.

      (Citează)

  2. Te gasesti cu prietenii , si ati ramas fara bautura/rontaiala la 2-3 noaptea, cam asta e utilitatea principala.

      (Citează)

    • Imi place cum s-a ajuns in mai putin de 2 ani de la zile de la “sa se inchida toate magazinele la ora 20:00, ca vanzatorii au si ei familii” la servicii care iti livreaza bautura / rontaiala la ora 2 noaptea.

        (Citează)

    • Cam tot omul gospodar are un 3-4 litri de ceva ca stoc-tampon…

        (Citează)

  3. Experienta pozitiva cu Bolt Market si o sa comand din nou. Uneori am dat de preturi/promotii foarte bune.

      (Citează)

  4. Nu am comandat, nu sunt chiar asa de prost planificat incat sa am nevoie sa apelez la ei. Raman cu freshful, ma indrept spre 2 comenzi pe luna la ei.

      (Citează)

  5. vreau sa aflu tiparul livrarilor gratuite in provincie de la mega image.

      (Citează)

  6. Am la activ cate o comanda la Glovo Express si Tazz Now.

    Glovo Express mi-a adus un cascaval expirat cu mucegai pe el – poze catre ei pe mail, banii returnati pe produs, produs aruncat la cos.

    Tazz Now a decurs normal, ca la orice alta comanda Tazz (sunt surprins sa vad cate reactii negative au primit de la cititorii tai, pe alta postari).

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus