un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Trailere noi pentru filme noi: Guardians of the Galaxy, Transformers Rise of the Beasts, Indiana Jones 5 și altele

7 Dec 2022  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

17 comentarii

Au tot apărut trailere de filme viitoare în ultimele zile.

GUARDIANS OF THE GALAXY 3

Care-i treaba cu wierd pork people care trăiesc într-o lume asemănătoare cu Pământul? Și cu țesuturile uriașe în spațiu? Se vor bate pe mucoasa intenstinală a unui monstru spațial?

Am senzația că Marvel a avut o poveste bună de spus în primele faze ale Avengers, dar acum că au terminat cu origin-stories și cu Thanos, parcă nu își mai găsesc calea. Să vedem cum o fi noul bad guy din universul lor, dar momentan nu sunt așa atrăgătoare filmele lor.

INDIANA JONES AND THE DIAL OF DESTINY

Nu m-am prins când are loc filmul? Că pare în perioada Războiului Rece, dar de ce se mai luptă cu naziști? Sau jumătate din film este o amintire de-a lui Jones?

Nu știu exact, dar mi s-a făcut poftă să revăd filmele vechi Indiana Jones. Poate nu și cel cu Temple of Doom, dar celelalte două da.

TRANSFORMERS: RISE OF THE BEASTS

So, mai știți când King Kong se lupta cu Godzilla? Acum King Kong robot se luptă cu Optimus Prime. Sau de fapt sunt prieteni, dar alte animale mari se luptă cu autoboții și avem un nou tânăr naiv și simpatic care se descoperă într-o mașină magică, plus copii, pentru că cine nu vrea glume de copii are se pun mereu în pericol într-un film de acțiune? Sunt toate ingredientele unui film prost și plin de clișee acolo.

Mie îmi place seria Transformers, dar până și mie acesta mi se pare stupid.

THE LAST OF US

Serialul HBO apare în ianuarie. Actorul principal mi se pare că o eclipsează pe fată, dar asta e viața.

ANT-MAN AND THE WASP QUANTUMANIA

Acesta este un legacy trailer, un fel de “iată povestea până în acest moment”.

Mie nu-mi place ideea filmului. Te faci mic și la nivel cuantic este o întreagă lume “cu de toate”. Great! Bună invenție, great universe-building!

    17 comentarii

  1. Numai mizerii…

      (Citează)

    • Din pacate lumea se uita la ele. Atat timp cat e cerere o sa fie si oferta :(

        (Citează)

    • Nu cred ca sunt neaparat mizerii… sa nu sunt mizerii mai mari decat cele din trecut. Doar ca am mai depasit noi varsta benzilor desenate, ne-am mai maturizat si acum cautam filme mai serioase.

        (Citează)

  2. Noroc ca putem revedea filme mai vechi, ca la ce scot astia in prezent e jale.

      (Citează)

  3. The Last of Us, oh yeah!

      (Citează)

  4. Mișto descrierea pr Transformers :)))) chiar așa și e. Așteptam următorul fast and the furious.

      (Citează)

  5. Eu nu inteleg de ce consideri filme desenele alea facute de Marvel.
    Unde se pot vedea Indiana Jones vechi?

      (Citează)

  6. Eu nu inteleg de ce l-au facut pe Draxx ca gras ca porcu, la fel si fi-su lu’ Groot.

      (Citează)

  7. Doar la Indiana Jones m-as uita, din nostalgie mai mult, si ca imi place foarte mult Harrison Ford. Am revazut anul trecut toate filmele, dar am uitat in ce app de streaming erau, nu stiu daca mai sunt momentan. Dupa Indiana Jones am bagat tot ce era cu Alien si Predator, tare bine au mers.

      (Citează)

  8. Transformers o sa arate si o sa sune bine in cinema. 2 ore in care doar te bucuri de spectacolul vizual, fara sa trebuiasca sa gandesti prea mult :)
    De abia astept sa-l vad intr-o sala cu Dolby Atmos.

    La Ant Man nici mie nu-mi place ideea de microunivers pe care o introduc aici. Noul bad guy a fost deja prezentat in serialul Loky si nu prea inteleg ce legatura are cu lumea microscopica. Ma asteptam sa-si faca aparitia altfel in filme.

      (Citează)

  9. vai ce durere ca nu fac astia din industrie doar ce le place sufletelor sensibile
    #shawshankredemptionpapestetot

      (Citează)

  10. Cand am vazut ca apare Indiana Jone, ma gandeam ca o sa apara si ceva actor tanar care sa preia stafeta…dar nu, tot HF…keeping it strong :)

      (Citează)

  11. Din Marvel Universe doar serialul “Loki” ma mai atrage ; va fi sezonul 2 la anu’.
    In rest, din “garbage”-urile hollywoodiene lipseste mascariciul Vin Diesel, care ar merita sa-i fie ciomagite falcile intr-o sala de kumite ,dar si imbecilii de “regizori” oligofrenizati, ce promoveaza tipologia ipochimenului…
    Eu cand vreau sa revad filme de arta aleg din asta, chiar daca nu mai exista cinemateci prin provincie :
    https://psyche.co/guides/how-to-find-great-films-to-watch-and-have-fun-along-the-way

      (Citează)

  12. Aproape numai francize, mama ei de viata. Si mai toate ajunse in faza in care chiar nu mai ai ce stoarce din ele, oricat te-ai chinui si oricat combinatii idioate ai incerca, gen King Kong robot, bagat printre Transformarsi…

      (Citează)

    • Nu sunt numai francize, sunt si o multime de filme noi. Doar ca francizele astea sunt cele care vand si pe care lumea le asteapta.
      Daca vrei sa-ti dai seama de ce se promoveaza tipurile astea de filme, gandeste-te la cate filme ai fost tu la cinematograf in ultimii 5 ani. Si cate dintre aceste filme nu au facut parte dintr-o franciza.
      Cinematografia se bazeaza pe bani… multi. Se pot produce si alte categorii de filme, dar alea nu aduc la fel de multi bani.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus