un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 7 decembrie 2022

7 Dec 2022  ·

ȘTIRI  ·

8 comentarii

 

Pe lângă: Pfizer vrea autorizare pentru vaccinul Omicron pentru copii.

Pe lângă: 300.000 de dispozitive Glo sunt utilizate în România.

Pe lângă: Benzina a scăzut sub nivelul de dinaintea războiului.

  8 comentarii

 1. După scandalul cu CEO Pfizer, trebuie sa fii credul sa mai ai încredere în ei…

    (Citează)

 2. “Benzina a scăzut sub nivelul de dinaintea războiului.” – toate preturile, robor si ircc will remain the same high because why not!?

    (Citează)

  • Astea merg pe benzina?

     (Citează)

  • Preturile la produse nu prea merg pe benzina, dar asta era unul dintre argumentele folosite atunci cand intrebai de ce s-au scumpit cu 20%. Toata lumea spunea ca este din cauza cresterii pretului la combustibil.

     (Citează)

  • @andrei indirect DA
   Prețul energiei (gaz, curent, benzina, motorina, GPL, lemne, cărbune) este strâns legata de evoluția economiei. Energia este cea mai importantă resursa și fără ea nu poți sa miști nimic. De exemplu degeaba ai aur sau diamante, ca astea nu te ajuta sa miști un tractor pe câmp ca sa faci pâine. Degeaba ai diamante dacă mori de frig in casa…
   Robor și IRCC sunt indici economici de tranzacționare interbancara. Ăștia sunt influențați de asemenea de evoluția economiei(sau cel puțin in teorie, pt ca in realitate de multe ori sunt manipulați de bănci in direcția pe care și-o doresc).
   Așadar scăderea prețului energiei ar trebui sa implice scăderea inflației și scăderea Robor și ircc.

     (Citează)

 3. Eu încerc să îmi dau seama de o chestie, de ce cineva ar folosi Telegram și crede că e secure din moment ce toți rușii și bloggerii aia militari pro război în folosesc.

  Știu că băieții ăia ce fac Telegram au plecat pe o insulă și spun că Putin e de rahat, dar se cam bate cap în cap cu zelul și entuziasmul cu care il folosesc propagandiștii.

  Poate încercăm și WeChat? Că sunt și chinezii ăștia de treabă :)

    (Citează)

  • Ai incercat vreodată să faci un grup de WhatsApp mai mare de 256 de oameni?
   Ăsta e unul dintre motivele pentru care folosesc telegram.

   Plus
   – poți trimite imagini și video necomprimate
   – poți să dai cuiva doar username nu e nevoie de numărul de telefon

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus