un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 30 decembrie 2022

30 Dec 2022  ·

ȘTIRI  ·

8 comentarii

Pe lângă: combustibilul s-ar putea scumpi și mai mult de la 1 ianuarie. Guvernul va folosi accize mai mari decât era așteptat.

Pe lângă: Comisia Europeană nu mai vrea filipinezi în echipajele vapoarelor înregistrate în UE. Cică școala filipineză de marinari nu este la nivelul necesar.

Premii de smartphone 2022:

    8 comentarii

  1. ala cu ipad de 14 inch e fix invers. Iar nu ai citit articolele ?

      (Citează)

    • Nu citeste nici comentariile de aici, stai linistit

        (Citează)

    • De fapt a fost typo, am scris 14 în loc de 13. Mulțumesc pentru semnalare.

      @Florin: iată o idee despre cum puteai comenta pe un ton normal de dialog caracteristic între doi adulți: “vezi că ai greșit la linkul despre iPad, este 13 nu 14 inci”. Înțelegi diferența?

        (Citează)

    • Radu, tonul sarcastic e așa deoarece în ultimul timp au fost multe greșeli destul de ușor de depistat, care dădeau impresia (pe bună dreptate) că nu ai citit articolele puse aici.

      Fix pe articole tehnice, care te-au consacrat și pentru care erai apreciat înainte.

        (Citează)

  2. nwradu: decat sa te ratoiesti la toti, poate te gandesti ca au dreptate si in loc de remarci penibile gen “ton normal de dialog caracteristic intre adulti” poate incerci niste scuze

      (Citează)

    • Capabilitatea de a-si cere scuze este caracteristica oamenilor cu un anumit nivel. Si din pacate, nu este cazul lui Radu. Omul este priceput la toate, in fapt habarnist la toate. Oare cuvantul “inci” exista in DEX ?

        (Citează)

  3. @Gerry: INCH /INCI/ s. m. unitate de măsură pentru lungimi, egală cu 2,54 cm, în Anglia și SUA.; țol. (< engl. inch)

    sursa: MDN '00 (2000)

      (Citează)

    • Multumesc pentru clarificarea privind “inci”. Definitia MDN este partial imbecila, termenul de inch fiind folosit cam peste tot in lume (nu numai Anglia si SUA) in special pentru diametre, cel putin in industria petroliera.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus