un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Spotify Wrapped: am ascultat 361 de ore de muzică în 2022, majoritatea trance

2 Dec 2022  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

16 comentarii

Mi-am făcut Spotify Wrapped. Puteți să accesați statisticile voastre din aplicația Spotify, este pe acolo un banner mare.

Pe scurt, statisticile mele ar fi:

  • 21.672 de minute de ascultat muzica, mai mult decât 90% dintre românii de pe Spotify. Înseamnă 361 de ore de muzică, multe dintre ele în mașină sau seara în pat la căști.
  • 48 de genuri ascultate. Probabil 40 dintre ele sunt variațiuni de muzică electronică.
  • 3.984 de cântece ascultate.

Se pare că și în acest an artistul cel mai ascultat a fost Armin van Buuren, dar asta pentru că scoate săptămânal câte un A State of Trance și Spotify a învățat foarte bine să mi-l recomande imediat după lansare, așa că îi dau play și se adună multe ore acolo.

Nu că mi-ar displace asta. Așa am descoperit două melodii bune și foarte ascultate în acest an, Yoel Lewis – Path of Light și Blasterjaxx – Superman. În top cele mai ascultate au intrat și Elton John, Dua Lipa, PNAU – Cold Hearts (PNAU Remix) și Vintage Culture – This Feeling.

Alți artiști ascultați au fost Beyonce, pentru că am ascultat de câteva ori albumul nou încercând să găsesc ceva memorabil în el, Bonobo, Vintage Culture și Above & Beyond. Above & Beyond au intrat acolo pentru că și ei au un show săptămânal (Group Therapy) pe care l-am ascultat de multe ori. Dacă vă plac astfel de playlist-uri săptămânale de la DJ cunoscuți, vedeți și Future Sound of Egypt.

    16 comentarii

  1. 24716 minute. Electronica, drum&bass, house. Nu mai zic ca, de fapt, majoritatea timpului ascult muzica electronica de pe di.fm. Practic is toata ziua cu castile pe urechi. Salut auz in cativa ani. :(

      (Citează)

  2. 32.501 minute. Multe dintre ele pe playlist-ul “lofi beats” facut chiar de Spotify – excelent pentru lucru

      (Citează)

  3. Eu încă ascult MP3-uri pe WinAmp (și, mai rar YouTube sau alte aplicații pe mobil).

    Pentru acest tip de statistici, e util bătrânul:
    Home | Last.fm https://www.last.fm/home

      (Citează)

  4. Din pacate mie mi-a stricat statisticile Peppa Pig (care e modul in care se culca copiii in fiecare seara) O sa vezi si tu Radu in cativa ani :P
    68 606 minute ascultate
    7 157 songs
    4 314 minute podcasts
    84 genuri ascultate (1.Pop, 2. Romanian Pop, 3. EDM, 4. Indie Folk, 5. Mellow Gold)
    Top song 229 ori – Fever – Dua Lipa (al meu, nu al copiilor, )
    Dar in top songs a intrat Peppa cu cizmele (pentru muddy puddles) pe locurile 2 si 3 :))

    Mi-ar placea daca ar adauga posibilitatea sa scoti melodiile de copii din statistici. O sa le dau un feedback…

      (Citează)

  5. “But it’s only available in the mobile app”, deci raman curios deocamdata.
    Am avut si trial Spotify, dar nu il foloseam destul (tot YouTube Music e “baza”).

    Cel mai bun lucru de departe legat de Spotify anul asta a fost miniseria de pe Netflix, The Playlist.

      (Citează)

  6. doar 6337 minute in Music 2022 Review. Metal, Hard Rock, Rock, Death & Black, Metal (again???), Arena Rock. Daca as fi avut si Car Play probabil topul era mai extins!

      (Citează)

  7. mama ce de boomeri…

      (Citează)

  8. Acum ca ai si Youtube Premium, nu te-ai gandit sa renunti la Spotify? Pe mine ma cam bate gandul.

      (Citează)

    • Simt ca n-am același discovery engine pe YouTube ca pe Spotify. Pe Spotify chiar găsesc playlist-uri și melodii noi mișto.

        (Citează)

  9. 12.000 de ore de podcast ,

      (Citează)

  10. EGO:
    Nu mai pierde timpul cu feedback-ul, treci la un abonament de familie si fiecare cu userul lui. Oricum vei ajunge in situatia asta mai devreme sau mai tarziu.

    Am abonament de familie insa nu e prea util ca daca pun eu muzica se pune la mine, daca pun pe Google Home tot la mine se pune. Intr-adevar mai pune si sotia si atunci ii strica ei statisticile :)

      (Citează)

  11. 41,000 de minute. Cel mai ascultat artist Deliric, cea mai ascultata melodie Trooper – Maturizare, dar cel mai ascultat stil e Trance 😂

      (Citează)

  12. slabut, eu am undeva la 53k :))
    genul preferat a fost Nu Jazz

      (Citează)

  13. nu imi merge pe aplicatia mea sparta

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus