un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Spotify are un playlist cu toate melodiile cu peste un miliard de ascultări

20 Dec 2022  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

2 comentarii

Spotify are un playlist numit Billions Club, unde intră toate melodiile care au trecut de 1 miliard de ascultări în platformă. Poate fi mișto de ascultat.

Sunt 335 de melodii acolo acum. Unele noi, precum Bad Bunny, altele mai vechi, precum Sex of Fire de la Kings of Leon. Câteva goldies, precum Sweet Home Alabama de la Lynyard Skynyard sau Thunderstruck de la AC/DC.

Mie mi se pare ca un mix bun cu preferințele tuturor oamenilor care au Spotify, din moment ce intră atâtea genuri acolo.

  2 comentarii

 1. era interesant daca se putea face o sortare si dupa data aparitiei

    (Citează)

 2. Sex of Fire. Am râs.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus