un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Lista cu peste 35 de produse-vedetă de la eMAG Black Friday (și cum să salvezi cardul în cont pentru tombola cu BMW iX3)

10 Nov 2022  ·

TEHNOLOGIE  ·

15 comentarii

Am strâns în lista de mai jos toate produsele vedetă anunțate de eMAG că intră în vânzare de Black Friday. Pentru unele mă voi bate și eu. Dacă aveți copil sau urmează să aveți, merită și legănătorul electric la 99 lei, este un preț extraordinar. Le-am pus pe toate în această listă publică de favorite, chiar în site-ul eMAG.

Vedetele mari:

  • Televizor LG OLED C1 de 55 inci – 3.999 lei. Asta este super-ofertă! Televizorul este unul dintre cele mai bune OLED-uri din piață, perfect și pentru gaming. A fost modelul best-buy al anului trecut, are panel de calitate 4K la 120 Hz, porturi HDMI 2.1 cu toate tehnologiile necesare, smart TV de calitate. Este un model care vă va plăcea la nebunie și va fi mare bătaie pe el mâine dimineață. Get this!

  • Robot de aspirare Roborock S7 – 1.799 lei. Din nou un preț foarte bun, cel mai ieftin cred că l-am văzut pe la 2000 sau 2100 lei anterior. Aspiratorul face singur treaba prin casă, face harta casei ca să-i puteți comanda aspirare într-o anumită cameră, este rapid și eficient. Trebuie doar să-l goliți de praf la final.

Teoretic nu-i în Black Friday (încă), dar scutecele Pampers mărimea 4 sunt foarte ieftine astăzi, 0,88 lei/bucată, în acest pachet. Noi din acestea cumpărăm de obicei.

Alte oferte bune:

Iată cum se salvează un card bancar în contul eMAG. Un card salvat în cont are avantajele sale: îl alegeți direct pentru plată când dați o comandă, ca să nu mai pierdeți vremea introducând manual datele sale, ceea ce este foarte important la început de Black Friday. De asemenea, datele sale sunt în siguranță, sunt păstrate criptat pe site-ul procesatorului PayU (unde oricum le-ați introduce manual de fiecare dată), eMAG nu află decât ultimele cifre.

De asemenea, dacă tot nu aveți încredere în sistem, îl puteți șterge din contul vostru după Black Friday.

Iată cum să introduceți cardul bancar în contul eMAG. Logați-vă pe eMAG (web sau mobil sau aplicație, nu contează). Din meniul de Profil (sus lângă search pe web sau dreapta-jos pe omuleț în aplicația de mobil) alegeți secțiunea Cardurile Mele.

Dați click pe Adăugă Card Nou și se va deschide o interfață similară cu cea de plată cu cardul. Introduceți acolo datele cardului: cele 16 cifre de pe față, data expirării și la codul CVV cele trei cifre de pe spatele cardului.

După aceea, se va deschide o interfață de validare a unei plăți. Nu vă ia bani, este doar o metodă de verificare că datele cardului sunt corecte. La mine figura o plată de 0 lei. În funcție de ce bancă folosiți, ar putea fi o plată de 1 leu, pe care-l veți primi înapoi după câteva minute.

Eu am validat cardul prin metoda mea 3D Secure. Voi procedați cu a voastră. Apoi cardul apare în contul eMAG și aia este tot. La următoarea plată cu cardul veți putea alege direct acest card sau introduce manual un altul.

Și da, mi-am introdus și eu cardul Mastercard în cont. BMW iX3 electric? M-a atins bine. Nu mă interesa să câștig BMW X1 sau ce-a fost în anii trecuți, dar o mașină electrică? Da da da!

 

Alte produse ce vor fi vândute de eMAG:

  • Bilete la Electric Castle 2023
  • Bilete la concert Coldplay la Barcelona
  • Peste 24.000 de nopți de cazare în România
  • Peste 2.500 de vouchere Tarom reduse cu 50%
  • Peste 10 kg de aur
  • Peste 58 tone de carne de porc de la producători români
  • Închirieri rulote, mașini, servicii taxi și car sharing
  • Servicii medicale
  • Ceasuri și bijuterii de lux
  • Programe MBA
  • Cursuri și experiențe inedite: zbor cu avionul, drift experience, drive experience, lasertag, squash, degustare de vinuri, parc aventura, escape room, pescuit sportiv, karting electric, cununie civilă pe Velier, tabără de cercetași, Moș Crăciun de închiriat și multe altele
  • VIP Backstage Experience with Delia
  • „Vorbe” de la Andi Moisescu

eMAG anunță că va avea 100 de mașini pe stoc, 15 motociclete, cinci autorulote, o barcă cu motor și un velier, care vor beneficia de reducere de până la 24%. De Black Friday, clienții eMAG pot alege una dintre următoarele mărci auto:

  • Ford
  • BMW
  • Mustang
  • Volvo
  • Mini
  • Skoda
  • Volkswagen
  • Lexus
  • Audi
  • Alfa Romeo
  • Fiat
  • Jeep
  • Maserati

Din ofertă mai face parte și un velier Dufour 390 GL

    15 comentarii

  1. Vorbe de la nevasta lu Andi nu?

      (Citează)

  2. In fiecare an, cu mastercard poti castiga un bmw.
    N-am vazut niciodata un comunicat public cu cine a castigat bmw-ul…

      (Citează)

  3. credeam ca ai gusturi mai bune in materie de bere:))

      (Citează)

  4. Imi place tombola, cine are cardul la ING nu poate participa pentru ca e doar pentru carduri MasterCard. Si nici Revolut nu merge ca nu e “institutie financiara din Romania” :)

      (Citează)

  5. Benzina nu se da? Anul trecut au avut carduri de la MOL cu discount.

      (Citează)

  6. Scutece Pampers Mărimea 3, 6-10kg, cutie de 208 bucăți – 119 lei. Foarte bun și acest preț, sper să aibă oferta și la mărimea 4, că noi din aceea purtăm.

    Nu e cam devreme sa purtati pampers? Si nu va strang daca sunt marimea 4?

      (Citează)

  7. NU LUATI BILETELE LA TAROM! e cea mai mare teapa pe care am luat-o vreodata, vor avea niste conditii dubioase rau si va trebui sa iei doar destinatii scumpe.

      (Citează)

  8. Ceva bauturi la reducere? Whiskey dela bun? Vor fi si vacante in strainatate? Am un pont ca vor fi vacante Bulgaria?

      (Citează)

  9. Danyzus:
    Benzina nu se da? Anul trecut au avut carduri de la MOL cu discount.

    Deci nici anul trecut nu au dat benzina, au dat carduri Mol. Sau nu asta ai zis? :D

      (Citează)

  10. Card Avantaj a blocat un pic “salvarea in cont” fără plata la Emag..

    Poate din prostie .. poate paza bună până trece primejdia BF..

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus